Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Kozmetológia áraink

Áraink tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t tartalmazzák.

!QMS
Activátor kollagénes fiatalító arckezelés 29 800 Ft
Neo Tissuedermie anti-aging kezelés érett bőrre 59 900 Ft
Urban Repair Signature kezelés26 400 Ft
Részletes árlista
Skin Tech - Easy Droxy Peel
Arc20 000 Ft
Nyak20 000 Ft
Dekoltázs20 000 Ft
Részletes árlista
Dermapen
Mezoterápiás hatóanyaggal vagy saját vérrel
Arc 50 000 Ft
Arc - Nyak 70 000 Ft
Részletes árlista
HydraFacial
Arc 30 000 Ft
4 alkalmas bérlet96 000 Ft

Venus Legacy
Arc 20 000 Ft
Nyak 20 000 Ft
Dekoltázs 20 000 Ft
Részletes árlista
RedCarpet
1 alkalom HydraFacial és 1 alkalom Venus Legacy arc kezelés kombinációja 55 000 Ft

Carboxyterápia oxigéninfúzióval
Arcfiatalítás 25 000 Ft
Szem alatti sötét karikák 15 000 Ft
Tokakezelés 15 000 Ft
Részletes árlista

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >