Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

ELOS kezelések

ELOS - bőrfiatalítás természetes fénnyel és radiofrekvenciával

A villanófény (IPL) különböző hullámhosszok széles skáláját sorakoztatja fel, így sokrétű felhasználást tett lehetővé különböző szűrők alkalmazásával a bőrtípustól és a kezelendő problémától függően. Viszont az energia nagy része visszaverődött a felszínről, illetve a kezelés során a bőr felső rétegében nyelődött el nagymértékben, így csak kis hányadban jutott el és hasznosult a célstruktúrában. Ennek értelmében a kívánt hatás eléréséhez nagyobb energia bejuttatására volt szükség, amely fokozta a bőrkárosodás esélyét.  Az ELOS technológia a fény által felmelegített célstruktúrát szelektíven tovább melegíti 1 MHz radiofrekvenciás energia alkalmazásával, miközben szóródás, visszaverődés, tehát energiaveszteség nem történik. Így nagyobb összenergiát tudunk biztonságosan leadni és mivel a radiofrekvenciás energia nem nyelődik el a pigmentben, így a sötétebb bőrtípusok is biztonsággal kezelhetők.

Az ELOS technológia a bőrfiatalításon túl alkalmas pigmentfoltok, értágulatok és gyulladt, pattanásos bőr hatékony kezelésére is.

A bőr felülete nem sérül meg a kezelés során, hanem az energia az alsóbb rétegekre hat. Egyrészt átalakítja a meglévő kollagén rostokat, másrészt fokozza a kollagén termelő fibroblast sejteket működését, ezáltal megújult rugalmasságot és tartást ad az arc bőrének. A finom ráncok számának és mélységének csökkenése, az arcbőr feszességének és tónusának fokozása a kollagén újraképződést elősegítő termo-lifting hatáson alapul. A szelektív, széles spektrumú fényenergia elnyelődik a haemoglobinban és a melaninban is, amely az érelváltozások fokozatos halványodását, a jóindulatú pigmentfoltok átmeneti sötétedését követő eltűnését eredményezi. Ezen bőrfiatalító eljárás tartós eredménye szemmel látható: üde, friss, fiatalos, kellemes tapintású, sima és rugalmas bőrfelszín, a hajszálerek és pigment foltok eltűnnek, megszűnnek a napfény és az öregedés okozta bőrproblémák.

A bőrmegújításon túl az acnes tünetek esetében is biztonságosan alkalmazhatjuk az ELOS technológiát, amennyiben a bakteriális gyulladásos jelenségek dominálnak. A villanófény optikai energiájának és a rádiófrekvenciás energia egymást erősítő hatásának köszönhetően hatékonyan tudjuk csökkenteni a faggyúmirigyek aktivitását és a természetes fotodinámiás hatás révén szelektíven tudjuk elpusztítani a P. acnes baktériumokat. 

 

Ellenjavallatok

  • sebgyógyulási zavar, hegesedésre való hajlam
  • amennyiben korábbi kezelések során pigmentációs zavar lépett fel
  • fényérzékenyítő gyógyszer szedése
  • aktív fertőzés a kezelés helyén
  • lázas állapot
  • immunszupresszív kezelés, vagy betegség
  • terhesség, szoptatás
  • fény által provokált epilepszia

 

Kinek ajánlott?

Elsősorban azoknak ajánljuk ezt a korszerű módszert, akik szokásos napi tevékenységük mellett szeretnék bőrük fiatalságát visszaszerezni. Az arcbőr, a nyak, a dekoltázs és a kézhátak visszafiatalításának új módszere, mely teljesen fájdalmatlan, eredménye tartós, kockázat és mellékhatás-mentes. Ez a módszer nem jár mély hámlasztással, ezért nincs szükség utókezelésre, a bőrön a kezelés után csupán enyhe, átmeneti kipirosodás látszik.

Nagy előnye, hogy egyszerre többféle bőrelváltozást is megszüntet. Néhány kezelés után a bőr láthatóan fiatalabb lesz, a hajszálerek, pigmentfoltok eltűnnek, a bőr alatti kötőszövetek rosthálózata stimulálódik, csökken a finom ráncok mélysége.

A kezelés hatására a bőr kellemesebb tapintásúvá válik, színe egyenletesebb, megjelenése fiatalosabb és üdébb lesz.

 

A kezelés menete

Célszerű kúraszerűen alkalmazni. Az arcfiatalítás, pigmentfoltok, érelváltozások és rosaceas tünetek esetén 2-3 hetente alkalmazzuk a kezelést és 4-6 alkalmat javasolunk. Nemcsak az arc, hanem a nyak, a dekoltázs és a kezek megújítására is lehetőség van. Az egyes alkalmak körülbelül 20 percet vesznek igénybe, a kezelendő problémától és a terület nagyságától függően. A kötőszövetekre gyakorolt hatás általában a harmadik kezelés után válik jól érzékelhetővé, eredménye hónapokig jól látható.

Acnes tünetek, pattanásos bőr kezelésénél 1 hónapon keresztül hetente 2 kezelést javasolt, majd fenntartó kezelésre állunk át.

 

Utókezelés

A kezelést követően enyhe bőrpír léphet fel, mely 1-2 napig tarthat. Kifejezetten fényérzékenyítő kezelés, ezért a kezeléssorozat alatt napozni, szoláriumozni tilos, fényvédőkrémet kell alkalmazni.

 

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

 

VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >