Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

UTIMS HIFU kezelés - Arcfiatalítás mikrofókuszált ultrahanggal

   Az arcfiatalító eljárások közül 2015-ben vitathatatlanul a legígéretesebb módszer a mikrofókuszált ultrahangos kezelés hőalapú technológiája, amely kontrollált szöveti mikrosérüléseken keresztül fejti ki hatását: különlegesen eredményes a bőrfiatalítás és feszesítés terén, valamint az egyik leghatékonyabb műtétmentes arcemelő beavatkozás.
   A legfejlettebb készülékekkel kezelve három rétegben tudunk dolgozni, melyek mindegyikében a lehető legoptimálisabb fókuszpontot kell kialakítanunk, ahol az ultrahanghullámok felerősítik egymást és a fehérjék kontrollált hősérülését hozzák létre, míg a környező szövetek épen maradnak. A fókuszpont mérete és alakja meghatározó kérdés: minél koncentráltabb, annál eredményesebb lesz a kezelés. A magas frekvencia révén nagyobb energiát és finomabb fókuszpontot tudunk kialakítani, amelynek a biztonságosság és hatékonyság szempontjából van kiemelkedő jelentősége.
   4,5 mm mélységben, a SMAS rétegben a bőr zsírrétege alatt haladó izmokat borító 0,4-0,5 mm vastagságú hártyát érjük el, amely kollagén és elasztikus rostokkal dúsan átszőtt, így az arc tartóstruktúrájának fontos része. Ezek a rostok kifejezetten gyorsan és tartósan reagálnak a hőalapú kezelésre, így az arckontúrt tudjuk határozottabbá tenni.
   3 mm mélységben kezelve a bőr rugalmasságáért felelős kollagénrendszerre tudunk hatni, melynek regenerációja kifejezett liftinghatást eredményez.
   Az elasztikus rostszerkezet újjáépítését 1,5 mm mélyen tudjuk elvégezni, melynek eredményeként a bőrfelszín finomabbá, sugárzóan üdévé válik, a ráncok mélysége lényegesen csökken.
   E három hatás adódik össze egymást erősítve és hozza létre az arc, nyak dekoltázs bőrének komplex, hosszú távú megújulását A hő hatására a rostokban egy azonnali összehúzódás alakul ki, ami már a kezelést követően, azonnal eredményez egy feszesebb érzetet, de a  folyamat hatása a mikrosérülések által beindított rosttermelődés eredményeként 2-3 hónap alatt teljesedik ki.
 

Kinek ajánlott?

Elsősorban olyan 30 év feletti páciensek számára javasolt ez a kezelési eljárás, akik komplex, biztonságos, hosszú távú megoldást keresnek bőrük feszesebbé tételére és fiatalítására. A kor előrehaladtával jelentkező problémák megelőzésére is kiváló. Javasolt, hogy a kezelést megelőző fél évben és a kezelést követő 4-6 hétben más esztétikai beavatkozás ne történjen. Kiváló alapját adja egy komplex megújulásnak.
 

Ellenjavallatok

  • sebgyógyulás folyamatát befolyásoló helyi, vagy általános acut, vagy krónikus bőr- és belgyógyászati betegség
  • cisztás acne
  • autoimmun betegség, diabetes, epilepszia
  • elektromos implantátum (pacemaker)
  • fémbeültetés a kezelés helyén
  • nyílt seb a kezelendő területen
  • biológiailag felszívódó implantátumok
  • terhesség, szoptatás
     

A kezelés menete

A kezelés 1 órát vesz igénybe. A kezelendő felület fertőtlenítését követően vékony gél-réteget helyezünk fel a bőrre és a különböző mélységben ható, a bőrrel kontaktusban lévő, arra merőlegesen tartott kezelőfejekkel meghatározott kezelési metodus szerint végezzük el a beavatkozást.
 

Mellékhatások

Megfelelő technika alkalmazásával a mellékhatások esélye minimális. Előfordulhat bőrpír és oedema elsősorban az arc középső területén, illetve a nyakon a beavatkozást követően, mely általában 48 órán belül megszűnik.
Minimális fájdalom  kísérheti a beavatkozást a szöveti koaguláció miatt, de ez 48 órán belül elmúlik. Jellemzően az arc középső területe érzékenyebb.
A szemöldök felett, az arc középső részén és a nyakon végzett kezeléseket követően 2-6 hétig elhúzódó zsibbadás, átmeneti izomgyengeség előfordulhat.
Helyes technika és a kezelés utáni utasítások betartásával a sérülés és égés veszélye minimális.
 

Utókezelés

Kezelést követően 2 napig kerülni kell a kifejezett hőhatássál járó tevékenységeket: érdemes mellőzni a gőzfürdőt, szaunát és a megerőltető testedzést.
Bőrünk ápolása során kerüljük az irritáló, pórusokat eltömítő készítményeket, ne használjunk bőrradírt, glikolsavat, retinoidot és halványító készítményt.
Fordítsunk fokozott figyelmet a fényvédelemre!

A kezelés eredményei fantasztikusak: műtét nélkül érhetjük el az arckontúr határozottabbá válását és ezzel egyidőben élvezhetjük a fiatalosan sugárzó, ragyogó minőségű, feszes bőr képét. Mindezt műtétmentesen, biztonságosan és a saját vonások megőrzésével tehetjük meg.

 

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

VISSZA

Kapcsolódó kezeléseink: Silhouette Soft - „Felemelő élmény arcának" , Vékonyszálas kontúrterápia - Arcemelés biofonalakkal , Orvosi peelingek - Hámlasztás mesterfokon , Frakcionált Co2 lézeres kezelés - Bőrmegújítás, hegkezelés , PRP (Drakula ) terápia - Arcfiatalítás saját vérrel

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >