Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Minden, ami testkezelés egy helyen

COOLTECH CRYOLIPOLYSIS

Helyi zsírfelesleg hatékony és tartós eltávolítása műtét nélkül

A CoolTech cryolipolysis a legújabb műtétmentes zsírbontó eljárás, amely hatékonyan és biztonságos módon távolítja el a diétával és mozgással nem ledolgozható, lokalizált zsírtöbbletet. A CoolTech alapja egy kontrollált hűtési folyamat vákuummal kombináltan a környező szövetek (bőr, izom, idegek) védelme mellett. A cyrolipolysis beavatkozása nem igényel érzéstelenítést és hosszadalmas előkészítést, vagy utókezelést.
 

Orvosi zsírbontás korábban és napjainkban

Néhány évvel ezelőtt legtöbbször invazív, műtéti módszerrel, azaz zsírleszívással történt meg a nem kívánt helyi zsírszövet eltávolítása. Bár a beavatkozás kézzel fogható eredményt adott, mégis rejtett magában veszélyeket: altatásban történik, műtéti beavatkozás, speciális utókezelést igényel és hosszú felépülési idővel járhat.
Ezért is lépett fel egyre nagyobb igény a páciensek részéről a műtétmentes alakformáló eljárások iránt, amely a gyártók oldalán valóságos technikai forradalmat robbantott ki. Ennek eredményeként évről-évre modernebb, hatékonyabb megoldását lehetővé tevő, biztonságos készülékek és módszerek jelentek meg, amelyek a zsírleszívás reális alternatíváját jelentik az orvosi alakformálás területén.
Világszerte megfigyelhető tendencia, hogy az elvégzett alakformáló beavatkozások száma évről-évre drámaian nő.

Az alakformálás és a súlycsökkentés tekintetében a páciensek számára az a fontos, hogy olyan megoldásokat találjunk problémáira, amelyek hatékonyak, egészségüket nem károsítják, biztonságosak, mindennapi tevékenységüket nem befolyásolják, utókezelést nem igényelnek és a gyógyulási periódus nem tart tovább néhány napnál.

A CoolTech cryolipolysis a legújabb műtétmentes, orvosi zsírbontó eljárás, amely kontrollált hűtési folyamat és vákuum alkalmazása révén valósítja meg az igazán látványos eredménnyel járó, biztonságos alakformálást.
 

 

CoolTech cryolipolysis hatékonysága

A CoolTech eredményességét befolyásolja a zsírszövet minősége és vastagsága. A 20 mm-nél vaskosabb, laza zsírszövet a legideálisabb a zsírbontást szempontjából. A CoolTech tartalmaz egy szűkítő kezelőfejet is, amellyel vékonyabb, vagy tömöttebb zsírréteg, illetve a kisebb területek is kezelhetők. 6 különböző kezelőfej áll rendelkezésünkre, mellyel szinte bármelyik testtájék kezelése lehetséges. 1 alkalommal maximum 3 terület kezelését tudjuk elvégezni. Egy terület fájdalmatlan kezelése 70 percen keresztül zajlik, amely után a páciens azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységéhez. Területenként általában 1-3 cryolipolysis alkalomra van szükség. Amennyiben a kezelések ismétlésére kerül sor, 6-8 hetet hagyunk ki közöttük. A CoolTech gép két kezelőfejjel tud egy időben működni, ami lerövidíti a cryolipolysis időtartamát.  A kezelést követően 15 nap múlva már látható az eredmény, de a teljes zsírbontó hatás 6-8 héten belül várható, amely akár 2-10 cm körfogat csökkenést is jelenthet.

Tovább a teljes leíráshoz

 

HULLÁMMASSZÁZS

A hullámmasszázs segítségével intenzívebbé tehetjük a szövetek között felhalmozódó, felesleges nyirokfolyadék és salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítását, így

  • élénkíthetjük a nyirok-és vérkeringést
  • javíthatjuk a bőr minőségét
  • csökkenthetjük a cellulites tüneteket
  • oldhatjuk a” nehéz-láb” érzését

 

A kezelés menete

A kezelést egy derékig érő csizma segítségével végezzük, mely a lábfejektől a hasig felfelé irányuló, hullámszerű masszázst végez. A hullámok, melyeket cellák programozott felpumpálásával és leengedésével keltünk, periodikusan követik egymást. A kezelés 20-30 percet vesz igénybe.

A módszer önmagában alkalmas oedemas tünetek csökkentésére, de alakformáló kezeléseinkkel is kombináljuk azok hatékonyságának növelésére, hiszen így még intenzívebbé tudjuk tenni az adott területen felszabadított zsírok és salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő elszállítását.

Tovább a teljes leíráshoz

1 alkalom Cooltech és 5 alkalom Hullámmasszázs 20% kedvezménnyel

Tovább az árakhoz.

 


 

VENUS LEGACY

Venus Legacy zsírbontó, cellulit csökkentő és bőrfeszesítő hatása révén, kúraszerű alkalmazásával nagyobb és kisebb területeken is fantasztikus, akár azonnal látványos és tartós eredményeket tud nyújtani. A személyre szabott konzultáció során egyedi kezelési tervet állítunk össze, de általában 6-12 kezelés javasolt heti 1 alkalommal, ezt követően 1-4 havonta 1-1 fenntartó kezelés ajánlott.

Venus Legacy 4D zsírbontó és bőrfeszesítő terápia ideje a kezelt terület nagyságától függően 30-50 perc.
 

Tovább a teljes leíráshoz.

 

ULTRATONE

Az Ultratone egy teljes körű test-és arckezelőrendszer: az emberi központi idegrendszer által a szervezet alrendszereit vezérlő un. trofikus kódjok alkalmazására épül.

Az emberi test tudatos és tudatunktól független működésű alrendszereinek trofikus kódokkal történő bio-stimulációja egyedülálló hatékonyságot biztosít az alakformálás, feszesítés, zsírleépítés, méregtelenítés, cellulit kezelés, bőrfiatalítás, arclifting, sport tréning és rehabilitáció területén. Ezekkel a jelekkel közvetlen hatást gyakorolhatunk  a sejtek genetikai szintű fiatalítására, a zsírok lebontásának hatékonyabbá tételére, a méreganyagok kiürítésének elősegítésére, a bőr feszességéért felelős kollagén és elasztin struktúrák ápolására, az izomzat erőnövelő rendszerének sejtszintű fejlesztésére, az immunrendszer és ellenálló képesség fokozására.

Tovább a teljes leíráshoz.

8 alkalom Venus Legacy és 8 alkalom Ultratone 25% kedvezménnyel

Tovább az árakhoz.

VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >