A hely, ahol a szépség újjászületik!

Bio Nutri lift

Bőrtáplálás természetes hatóanyagokkal, hidratálás, bőrminőség javulás, rejuvenáció

A Bio Nutri Lift egy különleges fiatalító eljárás, amely a lifting hatás mellett mély és hosszan tartó hidratációt, biostimuláló hatást biztosít a szomjazó bőrnek.

A bőr minősége és textúrája a két legfontosabb faktor, amikor a bőr holisztikus anti-aging terápiájának tervéről döntünk. Nagyon gyakran tapasztaljuk, hogy a volumenpótló ráncfeltöltés önmagában nem elegendő a minőségi esztétikai változáshoz. Szükség van a fakó, színtelen, fáradt bőr élettel, ragyogással való megtöltésére, a bőrminőség általános javítására.

BIO NUTRI LIFT

Ehhez egy részben keresztkötött hyaluronsavat alkalmazunk legyező alakban injektálva, amely gyulladásos és regenerációs folyamatot indít be, alkalmas a finom ráncok kezelésére, a bőr hidratálására, valamint egy azonnali lifting-hatást is eredményez.

A másik fegyverünk egy 55 komponenst tartalmazó, biorevitalizáló, intenzíven hidratáló oldat, az NCTF 135. Segítségével olyan anyagokat juttat a kötőszövetbe, amely a kollagén és elasztin rostok termelődését támogatja és aktiválja a fibroblasztokat. Ezáltal a kötőszövet tömörebbé válik és bőrünk jobb minőségű lesz. A bőr különböző rétegeinek regenerálását úgy biztosítja, hogy pótolja azokat az ásványi anyagokat, melyek mennyisége az idő előrehaladtával csökken: pl magnézium, vas, kalcium. Hyaluronsav-tartalma biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságát és ragyogó megjelenését. 14 különböző vitamint tartalmaz, ezek közül az A-, B-, C- és E-vitamin támogatja a bőr sejtjeinek stimulálását. 24 különböző aminosav segíti a kollagén és elasztikus rostok termelődését, melyek tartást és rugalmasságot adnak a bőrnek. Antioxidáns tartalmánál fogva küzd a szabadgyökökkel, biztosítva a bőr egészségét.

A kezelés nagyszerűsége abban rejlik, hogy nemcsak aktiváljuk a kötőszöveti rejuvenációs folyamatot, hanem esszenciális tápláló anyagokat is juttatunk a bőrbe, melyek hosszú távon erősítik ezt a folyamatot.

Két alkalommal ismételjük meg a kezelést, közöttük 3 hónapot hagyunk ki. Az eredmény rendkívül természetes: a bőr textúrája és minősége láthatóan javul, feszesebbé és tömörebbé válik, túlzó volumenizációs hatás nélkül. Egyszerre érünk el liftinghatást és bőrminőség javulást. A kezelés eredményeképpen a bőrszín egyenletesebb lesz, bőrünk ragyogóbbá és feszesebbé válik, kontúrjaink határozottabbak lesznek.

Nagyon alkalmas ez az eljárás az idővel csontossá váló kéz fiatalítására is.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL