A hely, ahol a szépség újjászületik!

CO2 CARBOXY COMBO

Gyors és látványos változás bőröd állapotában, fájdalommentes CO2 Carboxy Combo terápia.A kezelés természetes módon növeli a vér oxigéntartalmát, ezzel méregteleníti és megújítja a szöveteket.

A ragyogó fiatalos bőr titka a nem invazív CO2 terápia, mely fokozza a bőr anyagcsere folyamatait és természetes oxigéntermelését, ezáltal biztosítja a mély hidratációt. A bőr drámain ragyogóbb, frissebb, a bőrszín egyenletesebb lesz már az első kezelés után.
Hatásos a felszíni sérülések, hegek, ráncok és aknék kezelésére egyaránt.
Nincs tű, nincs fájdalom, nincs hámsérülés – a hatás mégis magáért beszél.

CO2 CARBOXY COMBO

Hogyan működik?

Amikor a CO2 carboxy gélből a szén-dioxid felszívódik a bőr sejtjei között, a vérsejtek hemoglobinja oxigént szabadít fel, és bevezeti a szén-dioxidot a sejtek közé. Ez a reakció eltünteti a striákat, a cellulitot, aknékat, a gyulladást, miközben egyenletesíti a bőr színét, növeli rugalmasságát és hidratáltságát.

Egy a testben természetesen meglévő és működő folyamatot használ ki és a bőrön át felszívódó szén-dioxid gáz terápiás hatása érvényesül benne. A tüdő felől érkező friss vérben, a hemoglobin szállítja az oxigént. Ha a hemoglobin bárhol azt érzékeli, hogy szén-dioxid többlet van jelen a szövetben, akkor ott extra mennyiségű oxigént ad le a vérből. Az erekből felszabaduló többlet oxigén átjárja az erek alatti és feletti területeket. Ahol oxigén van, ott fokozódik a keringés, ezáltal a tápanyagfelvétel és a felesleges salakanyagok elszállítása is. Eredményeként létrejön az egészséges szövet, mely rostokban gazdag, megfelelően behálózzák a mikroerek és anyagcseréje is jól működik.

Előnyei:

 • Fantasztikus rugalmasság: Stimulálja a bőr kollagén és elasztin termelését, ezzel visszaállítva a bőr rugalmasságát. Kifejezetten hatékony a nyaki vonalak feszesítésére.
 • Ránctalanítás: Serkenti a sejtek közti anyagcsere folyamatokat, ezáltal kisimítva a halványabb, és feltöltve a mélyebb ráncokat.
 • Világosító hatás: Stimulálja a vérkeringést, így biztosítva az egyenletes és ragyogó bőrszínt.
 • Felszíni sérülések, hegek, acne kezelése: Serkenti a vérkeringést, és a felesleges, káros anyagok elvezetését a véráramból, ezáltal halványítja a felszíni sérüléseket, hegeket, és javítja az aknés tüneteket.

A kezelés menete

Tisztítást, előkészítést követően felkenjük a CO2 gélt a bőrre, majd lefedjük egy speciális anyagokat tartalmazó aktiváló maszkkal. A CO2 felszabadulás közvetlenül a bőrön történik. A gél egy erős fedőréteg, mely megakadályozza a széndioxid kiszabadulását a légkörbe. A folyamat során, a bőr felszínén a széndioxid koncentrációja nő és a passzív diffúzió következtében a CO2 áthatol a bőrön és bejut a dermisz szerkezetébe. A bőrben a CO2 feloldódik és a pH érték a savas oldalra tolódik el. A pH változás számos fiziológiás változást indít el a bőrben. A gél és a maszk találkozásakor egy kellemes pezsgés indul be, mely aktiválja a hatóanyagokat. A hatóidő letelte után eltávolítjuk a maszkot és a felesleges, be nem szívódott gélt a bőrről. Ezt követően egy speciális hidratáló és nyugtató maszkot helyezünk fel a bőrre, a benne található hatóanyagoknak köszönhetően erőteljesen nyugtatja, hidratálja és táplálja a bőrt. Mivel teljesen rásimul az arcra, a legapróbb ráncokat is kitölti és intenzíven adja le a benne található értékes hatóanyagokat. Tápláló, hatóanyagos krémet masszírozunk be a kezelés lezárásaként, kényeztetésként.

CO2 carboxy gél
Carboxy Terápia

Carboxy Terápia javallott

 • A fény általi és a biológiai öregedés kezelésére.
 • Invazív kezelések utáni bőrreakciók csökkentésére.
 • Ráncok és finom vonalak csökkentésére.
 • Szem körüli sötét karikákra.
 • Bőrmegereszkedésre.
 • Rosaceára és érrendszeri elváltozásokra.
 • Hiperpigmentációkra, szeplőkre.
 • Aknéra, pattanás utáni hegekre.
 • Lassú bőrregeneráció esetén.
 • Sápadt, színtelen bőrre
CO2 CARBOXY COMBO kezelés

Kezelés időtartama: 60 perc.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL