A hely, ahol a szépség újjászületik!

Dermastir Luxory
Exkluzív bőrfiatalító, ránctalanító program H53EGF szérummal

Dermastir Luxory H53EGF szérum; exkluzív bőrfiatalító, ránctalanító hatóanyagok növekedési faktorokkal, melyek gyors megújulásra serkentik a bőr sejtjeit, H =Hyaluronsav, 53= 53 féle összetevő, peptidek, vitaminok, ásványi anyagok, coenzymek, EGF = Epidermal Growth Factor, sejtmegújító növekedési faktor)

H53EGF szérum
Exkluzív hatóanyag 53 féle összetevővel és növekedési faktorral, melyek gyors megújulásra serkentik a bőr sejtjeit (H =Hyaluronsav, 53= 53 féle összetevő, peptidek, vitaminok, ásványi anyagok, coenzymek, EGF = Epidermal Growth Factor, sejtmegújító növekedési faktor)

A szérum komplexitásának köszönhetően egyszerre tartalmaz rövid- és hosszútávon ható összetevőket. Egy részük rövid távon, azonnali hatást eredményezve teszik rugalmassá, teltté a bőrt, a másik részük (peptidek, növekedési faktor) a hosszú távú hatásért felelnek. Ennek következtében rendkívül szép, tartós eredmény érhető el egy egymásra épülő, 2 hetente végezhető kezeléssorozattal, kiegészítve a megfelelő otthoni ápolással. Ha 2 hetente elvégezzük a kezelést, a hosszútávon működő hatóanyagok hatása kummulálódik, összeadódik, így alakítható ki a hosszantartó hatás.

  • Hidratált, ragyogó, rugalmas bőrt eredményez, csökkenti a felszíni- és finom ráncokat
  • 4 féle peptidet, 5 koenzimet, 7 féle ásványi anyagot, 12 féle vitamint, 24 féle aminosavat tartalmaz
  • Alkalmazási terület: arc, nyak, dekoltázs, kézfejek
  • Kiválóan alkalmazható orvostechnikai eszközökkel (dermaroller, mikrotűs készülékek, stb.), kifejezetten ajánjuk hozzá a Dermastir 24K Gold Stamp eszközt, melynek tartályában hatóanyag koktél is készíthető, ha más hatóanyagot (botox, fehérítő szérum, stb..) szeretnénk hozzáadni
  • 10mg/ml hialuronsavat tartalmazó orvos-esztétikai készítmény
  • Abban az esetben is kifejezetten ajánlott, ha korábban történt már orvos-esztétikai beavatkozás az arcon. A Dermastir termékekkel, kiváltképp a Dermastir Gold Touch Up kezeléssel a bőr felszín homogénné, egyenletessé, hidratálttá tehető, melynek következtében az esztétikai kezelések hatása is tartósabb és látványosabb marad.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL