A hely, ahol a szépség újjászületik!

Dermastir- esztétikai beavatkozás előtti bőrfeltöltés peptidekkel

Érett, ráncos, megereszkedett bőr feltöltése peptid hatóanyagokkal orvos-esztétikai beavatkozások előtt, hatékony arcfiatalító, ránctalanítő, bőrfeszesítő kozmetikai megoldás.
Dermastir

A Dermastir Luxury kollekciója olyan kezelési rituálékat kínál, melyek radikálisan képesek csökkenteni az öregedés jeleit.
Kozmetikai kezelésinket olyan orvos-esztétikai kezelések ihlették, mint a mikrotűs kollagén-indukciós- és  sejtmegújító biorezonanciás eljárások.
Kezelésink a bőrt simábbá, feszesebbé, homogénebbé varázsolják, kiemelik az arc természetes kontúrját, tonizáló és újraépítő hatással bírnak.

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei. A kozmetikai üzletág készítményei Franciaországból, Párizsból származnak, a cég kereskedelmi központja Róma patinás negyedében található.

A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa szerte már jól ismert Dermastir márka a botox-, lézer-, vámpírterápiás- és ultrahang kezeléseket követően használt készítmények által vált ismertté és elismertté.

Az arany- és kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények nem csak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőr-kisimító hatásuk miatt különlegesek: olyan “airless”, azaz légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek.
A napozáshoz használatos magas faktorszámú arcvédő krémek tégelye akár a napra kitéve is garantálja a készítmény állandó hőfokát, megvédve így az igen érzékeny kaviárt a felmelegedés okozta minőségvesztéstől.

Az AltaCare Laboratoires vállalat a “szérumok háza” (“House of Serums”) néven vált közismertté a kozmetikai iparban, mivel professzionális felhasználásra gyártott, koncentrált hatóanyagot tartalmazó ampullái kivételesen hatékonynak és népszerűnek bizonyultak a kozmetikusok és vendégeik körében.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL