A hely, ahol a szépség újjászületik!

Ejal 40

A hosszantartó hidratált, rugalmas bőr
Ejal 40 - A hosszantartó hidratált, rugalmas bőr

Az EJAL 40 Skin Booster kezelés innovatív formulája különböző molekulasúlyú hialuronsav alkalmazását jelenti a 3 lépésből álló kezelési protokoll során, rugalmasabb bőrt és hosszantartó eredményt biztosítva. Egy bio-revitalizáló gél, amely helyreállítja a bőr fiziológiai funkcióit és hialuronsav (HA) szintjét, ellensúlyozva az öregedési folyamatból adódó természetes csökkenését. Javítja a bőr tömörségét az extracelluláris mátrix újrastruktúrálásával, ez utóbbi a fokozott fibroblaszt aktivitásnak, valamint új kollagén– és elasztin rostok létrehozásának köszönhető.

Tökéletesen alkalmas bőrfiatalító kezelésekre, fény okozta károsodások megelőzésére, hidratálásra.

Mi a kezelés menete?

Az EJAL40 ampulla összesen 40 mg, innovatív technológiával előállított 3 különböző molekula súlyú hyaluronsavat tartalmaz. A bőrgyógyász ezt a hatóanyagot injekciózza az arc két oldalán meghatározott 4 - 4 biorevitalizációs pontba, majd ez az összetevő a nyirokkeringésen keresztül oszlik szét a bőrben. Az EJAL40 hyaluronsavas kezelés 3 alkalomból áll: az első két kezelésre havonta kerül sor, míg a harmadikra már csak két hónap elteltével. A hosszantartó eredmény érdekében a kezeléssorozatot ajánlott évi két alkalommal elvégeztetni.

Kinek javasoljuk?

Mindenkinek, akinek a bőre megereszkedett, csökkent tónusú, vékony, száraz, ráncos vagy rugalmatlan.

Kinek nem javasoljuk?

  • hipertrófiás hegek kialakulására való hajlam esetén
  • autoimmun betegség vagy immunterápia esetén
  • a termék összetevőivel szembeni túlérzékenység esetén
  • terhesség vagy szoptatás esetén
  • nem alkalmazzuk a készítményt, olyan területeken esetén, ahol gyulladásos és/vagy fertőző bőrfolyamatok vannak (pl. akne, herpesz stb.).

Kezelés után...

Az első kezeléssorozat után, akár fél évig is tartós eredmény tapasztalható. A későbbiekben évente 1-2 alkalom fenntartó kezelés javasolt.

A kezelést követően a bőr felfrissül és az eredmény pár nap után láthatóvá válik. Nincs lábadozási idő; bevérzés, duzzanat nem tapasztalható, így a páciens rögtön visszatérhet mindennapi teendőihez.

Hány kezelés szükséges?

A teljes hatás elérésének érdekében 4 kezelésen érdemes részt venni. Az első kezelés után 1 hónappal a következőt, majd 4 hét elteltével újra és egy ismétlő kezelés 6 hónapra rá.

Kezelés időtartama: 30 perc

Ejal 40 - A hosszantartó hidratált, rugalmas bőr

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL