A hely, ahol a szépség újjászületik!

ELOS - rádiófrekvenciás fényterápia, IPL

Az IPL továbbfejlesztett rejuvenáló, bőrminőség javító, arcfiatalító, fényterápiával kombinált rádiófrekvenciás eljárása az ELOS, amely rosacea, pigmentfolt problémák esetén is kiemelten hatékony.

A villanófény (IPL) különböző hullámhosszok széles skáláját sorakoztatja fel, így sokrétű felhasználást tett lehetővé különböző szűrők alkalmazásával a bőrtípustól és a kezelendő problémától függően. Viszont az energia nagy része visszaverődött a felszínről, illetve a kezelés során a bőr felső rétegében nyelődött el nagymértékben, így csak kis hányadban jutott el és hasznosult a célstruktúrában. Ennek értelmében a kívánt hatás eléréséhez nagyobb energia bejuttatására volt szükség, amely fokozta a bőrkárosodás esélyét. Az ELOS technológia a fény által felmelegített célstruktúrát szelektíven tovább melegíti 1 MHz radiofrekvenciás energia alkalmazásával, miközben szóródás, visszaverődés, tehát energiaveszteség nem történik. Így nagyobb összenergiát tudunk biztonságosan leadni és mivel a radiofrekvenciás energia nem nyelődik el a pigmentben, így a sötétebb bőrtípusok is biztonsággal kezelhetők.

Az ELOS technológia a bőrfiatalításon túl alkalmas pigmentfoltok, értágulatok és gyulladt, pattanásos bőr hatékony kezelésére is.

A bőr felülete nem sérül meg a kezelés során, hanem az energia az alsóbb rétegekre hat. Egyrészt átalakítja a meglévő kollagén rostokat, másrészt fokozza a kollagén termelő fibroblast sejteket működését, ezáltal megújult rugalmasságot és tartást ad az arc bőrének. A finom ráncok számának és mélységének csökkenése, az arcbőr feszességének és tónusának fokozása a kollagén újraképződést elősegítő termo-lifting hatáson alapul. A szelektív, széles spektrumú fényenergia elnyelődik a haemoglobinban és a melaninban is, amely az érelváltozások fokozatos halványodását, a jóindulatú pigmentfoltok átmeneti sötétedését követő eltűnését eredményezi. Ezen bőrfiatalító eljárás tartós eredménye szemmel látható: üde, friss, fiatalos, kellemes tapintású, sima és rugalmas bőrfelszín, a hajszálerek és pigment foltok eltűnnek, megszűnnek a napfény és az öregedés okozta bőrproblémák.

A bőrmegújításon túl az acnes tünetek esetében is biztonságosan alkalmazhatjuk az ELOS technológiát, amennyiben a bakteriális gyulladásos jelenségek dominálnak. A villanófény optikai energiájának és a rádiófrekvenciás energia egymást erősítő hatásának köszönhetően hatékonyan tudjuk csökkenteni a faggyúmirigyek aktivitását és a természetes fotodinámiás hatás révén szelektíven tudjuk elpusztítani a P. acnes baktériumokat.

ELOS - rádiófrekvenciás fényterápia, IPL

Ellenjavallatok

  • sebgyógyulási zavar, hegesedésre való hajlam
  • amennyiben korábbi kezelések során pigmentációs zavar lépett fel
  • fényérzékenyítő gyógyszer szedése
  • aktív fertőzés a kezelés helyén
  • lázas állapot
  • immunszupresszív kezelés, vagy betegség
  • terhesség, szoptatás
  • fény által provokált epilepszia

Kinek ajánlott?

Elsősorban azoknak ajánljuk ezt a korszerű módszert, akik szokásos napi tevékenységük mellett szeretnék bőrük fiatalságát visszaszerezni. Az arcbőr, a nyak, a dekoltázs és a kézhátak visszafiatalításának új módszere, mely teljesen fájdalmatlan, eredménye tartós, kockázat és mellékhatás-mentes. Ez a módszer nem jár mély hámlasztással, ezért nincs szükség utókezelésre, a bőrön a kezelés után csupán enyhe, átmeneti kipirosodás látszik. Nagy előnye, hogy egyszerre többféle bőrelváltozást is megszüntet. Néhány kezelés után a bőr láthatóan fiatalabb lesz, a hajszálerek, pigmentfoltok eltűnnek, a bőr alatti kötőszövetek rosthálózata stimulálódik, csökken a finom ráncok mélysége. A kezelés hatására a bőr kellemesebb tapintásúvá válik, színe egyenletesebb, megjelenése fiatalosabb és üdébb lesz.

A kezelés menete

Célszerű kúraszerűen alkalmazni. Az arcfiatalítás, pigmentfoltok, érelváltozások és rosaceas tünetek esetén 2-3 hetente alkalmazzuk a kezelést és 4-6 alkalmat javasolunk. Nemcsak az arc, hanem a nyak, a dekoltázs és a kezek megújítására is lehetőség van. Az egyes alkalmak körülbelül 20 percet vesznek igénybe, a kezelendő problémától és a terület nagyságától függően. A kötőszövetekre gyakorolt hatás általában a harmadik kezelés után válik jól érzékelhetővé, eredménye hónapokig jól látható.

Acnes tünetek, pattanásos bőr kezelésénél 1 hónapon keresztül hetente 2 kezelést javasolt, majd fenntartó kezelésre állunk át.

Utókezelés

A kezelést követően enyhe bőrpír léphet fel, mely 1-2 napig tarthat. Kifejezetten fényérzékenyítő kezelés, ezért a kezeléssorozat alatt napozni, szoláriumozni tilos, fényvédőkrémet kell alkalmazni.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL