A hely, ahol a szépség újjászületik!

HArmonyCa® kezelés

Térfogattöltés és élesebb kontúrok
HArmonyCa® kezelés

A HArmonyCa® kettős hatású, hibrid töltőanyag, amely nemcsak a hyaluronsav egyedülálló térfogatpótló, formázó hatását valósítja meg, hanem calcium-hydroxyapatit tartalmánál fogva kollagéntermelést is fokoz, amely kiváló bőrfeszesítést, ránctalanítást és bőrfiatalító hatást eredményez. A térfogatpótláson túl így egy lépésben bőrminőség javítást is tudunk végezni, amely üdébb, feszesebb, ránctalanabb bőrfelszínt eredményez.
Az egyedülálló összetevőkből álló hibrid töltőanyag elősegíti az arc újraformálását és az egyidejű bőrminőségjavítást.

Hyaluronsav: azonnali lifting hatás több mint egy éves élettartammal. A HArmonyCa formulája 70%-ban térhálósított hyaluronsavat tartalmaz, 20mg/ml koncentrációban és alacsony módosítási fokban. Ennek köszönhetően azonnali térfogatot és hosszú élettartamot biztosít az injektált területeken.
Tekintettel arra, hogy a HArmonyCa® hyaluronsavat tartalmaz, a termékkel modellezhető az arc volumennöveléssel és a problémás területek feltöltésével.

Calcium-hydroxyapatit: fokozatosan megjelenő, hosszan tartó, a CaHA hatóanyag által kiváltott kollagéntermelés fokozódás, amely fokozza a bőr teltségét és tömörségét. A beavatkozás eredményeként a bőr simábbá válik, mind a dinamikus, mind a statikus ráncok mennyisége csökken. A hyaluronsav komponens azonnali hatást eredményez, míg a CaHA egy folyamat révén eredményezi a kollagén állomány mennyiségi és minőségi megújulását. A termék lidokaint is tartalmaz, amely komfortosabbá teszi a kezelést, az eljárást a páciens számára. A HArmonyCa® idővel történő lebomlása szinkronban van a neokollagén termelődésével, ami természetes, fiatalos és hosszan tartó megjelenést eredményez.

Kinek javasolt a HArmonyCa® használata?

A HArmonyCa® olyan páciensek számára készült, akiknél az arc oldalsó területén a bőr minőségvesztés révén jelentősen elvékonyodott és ráncosodásra hajlamos. A HArmonyCa® nem alkalmas az ajkak, a nyak és a homlok kezelésére.
A HArmonyCa® hosszútávon javítja a bőr minőségét a HA és CaHA együttes erejével.

Hogyan zajlik egy HArmonyCa®  kezelés?

Konzultáció során a pácienssel átbeszéljük egészségügyi és esztétikai anamnézisét, gyógyszerszedését, esetleges allergiáját. Majd egy egyénre szabott kezelési tervet állítunk össze. Amennyiben a HArmonyCa®  kezelés mellett döntünk fotódokumentáljuk a kezdő állapotot. Helyi érzéstelenítő krém felkenését követően a felület fertőtlenítése után kanüllel kezeljük az arc meghatározott részeit. A kanül egy tompa végű eszköz, mely a szövetekben a bevérzés esélyét mérsékli és nagyobb területek komfortos kezelését teszi lehetővé.
Szövődményként minimális diszkomfort jelentkezhet a kezelés alatt, utána kis bőrpír, duzzanat előfordulhat, illetve bevérzés. Az eredmény részben azonnal látható a volumenizáló hatás miatt, részben egy folyamat eredményeként 6-8 hét alatt teljesedik ki a bőrminőségjavító hatás révén.
A kezelést követően a területet óvni kell napfénytől, hőtől, valamint a fizikai behatásoktól.

Kombinálható a kezelés előtt egyéb hőalapú, kollagénindukciós eljárással, a kezeléssel egyidőben izomrelaxáló botulinum toxin kezeléssel.

A HArmonyCa® kezelések eredményei már az első kezelés után látszanak. A kezelés befejezése után a bőrmegújító hatás folytatódik.

A HArmonyCa® injekció beadását követő első 24 órában:

  • a kezelt területeket nem szabad lemosni a szennyeződés elkerülése érdekében;
  • a fizikai erőfeszítés, sportolás, az edzés kerülendő;
  • kerülendő a túl meleg környezet (szolárium, törökfürdő, szauna stb.).
  • kerülendő az alkoholfogyasztás és a dohányzás;
  • ne tedd ki magad közvetlen napfénynek;
  • fogyassz sok folyadékot.

A befecskendezett anyag az eljárás után hosszú ideig érezhető. A gyakori mellékhatások közé tartozik a bőrpír, ödéma, fájdalom, érzékenység és viszketés. A kezelés helyén kialakuló reakciók általában 24-48 órán belül megszűnnek, a duzzanat pedig egy héten belül megszűnik.

Meddig tart a HArmonyCa – kezelés hatása?

Mint minden dermális töltőanyag, ez is csak átmeneti eredményt biztosít. Idővel a szervezet természetesen lebontja a vázat, aminek eredményeként a kezelt terület visszatér korábbi állapotába. Az eredmény időtartama az egyes páciensek egyéni jellemzőitől függően jelentősen eltérhet.

A HArmonyCa® minden más dermális töltőanyagtól eltérően két fázisban fejti ki hatását – azonnal kitölti a kezelt területet, valamint idővel fokozza a kollagéntermelést. Ennek köszönhetően a kezelések eredménye akár 19 hónapig is kitarthat.

Hány HArmonyCa® – kezelés szükséges az eredményességhez?

A kívánt eredmény eléréséhez szükséges kezelések száma a páciens egyéni arcvonásaitól és személyes kezelési tervétől függ. Minden esetben a pácienssel együtt határozzuk meg a kezelések számát és az egyes kezelésekhez szükséges HArmonyCa® mennyiséget. Előfordulhat, hogy a kívánt eredmény eléréséhez további kezelésekre lesz szüksége.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL