Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Venus Legacy

Venus 4D technológia

Az alakformálás területén a körfogat-csökkentésen és a bőrfeszesítésen túl a  leggyakrabban jelentkező problémát a cellulit és a striak megjelenése jelenti. Azoknak a pácienseinknek, akik komplex, hatékony, biztonságos megoldást keresnek ezen problémákra, egy forradalmian új, nagyon hatékony, műtétmentes kezelési módszert tudunk kínálni. Ez a technológia a Venus család legújabb fejlesztése, a Venus Legacy 4D eljárás,  amelyben a multipolaris rádiófrekvencia (1), a pulzáló mágneses mező (2) mellett egy un, VariPulse ™ szabályozható, pulzáló vákuum (3) és egy bőrhőmérsékletet ellenőrző rendszer (4) teszi lehetővé, hogy az energiák a célzott szöveti mélységben fokozzák a zsírégetést és a nyirokkeringést. A Venus Legacy 4D egymást erősítő energiái egyedülállóan hatékony, biztonságos és fájdalommentes alakformáló kezelésre adnak lehetőséget. A legújabb innováció: a Venus Legacy alakformáló technológia, a Venus 4D eljárás Budapesten először a Hattyú Alakformáló Központban érhető el.
 



Venus 4D zsírbontó és bőrfeszesítő technológiája

A multipoláris RF hatására a szövetekben termikus hő keletkezik, a valós időben kontrollált hő hatására a mélyben élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a sejtek biokémiai aktivitása, és az új erek képződése révén javul az oxigenizáció. A termikus hő melletti mechanikai vakuum hatására fokozódik a vér- és nyirokkeringés, felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, amelyek gyorsan el is szállítódnak. A bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük. A legfejlettebb technológiával végzett Venus 4D kezelések során az alacsony energiafelhasználás kiemelkedő, fájdalommentes komfortérzetet biztosít, ugyanakkor a magas energiasűrűség egyedülállóan hatékonnyá teszi a beavatkozást: a zsírsejtek mérete, ezáltal a kezelt terület körfogata is jelentősen csökken, a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, rózsásan üdévé válik és jelentősen mérséklődnek a narancsbőrös tünetek.


Miért jó választás számunkra a műtét nélküli Venus Legacy 4D alakformáló, bőrfeszesítő technológia?

  • a hasat laposabbá, feszesebbé teszi, a derékvonalat újra definiálja
  • a combok és a has körfogatát csökkenti
  • a cellulitos fenék és a combok bőrét simává varázsolja, a cellulitot megszünteti
  • a felkar bőrét feszesíti, körméretét csökkenti
  • a test visszanyeri a természetesen fiatalos, csinos körvonalát
  • javítja a szöveti anyagcserét, így a bőrt simává, feszessé teszi
  • ránctalanító hatással bír a nyak és a dekoltázs területén

         A Venus 4D kezelés gyors, biztonságos és fájdalommentes alakformáló megoldás minden bőrtípusú           páciens számára a test bármely kis- és nagy területén is.

 

 

Venus Legacy zsírbontó, cellulit csökkentő és bőrfeszesítő hatása révén, kúraszerű alkalmazásával nagyobb és kisebb területeken is fantasztikus, akár azonnal látványos és tartós eredményeket tud nyújtani. A személyre szabott konzultáció során egyedi kezelési tervet állítunk össze, de általában 6-12 kezelés javasolt heti 1 alkalommal, ezt követően 1-4 havonta 1-1 fenntartó kezelés ajánlott.

A Venus Legacy 4D zsírbontó és bőrfeszesítő terápia ideje a kezelt terület nagyságától függően 30-50 perc.
 



Komplex alakformáló lehetőségek a Hattyú Alakformáló Központban

A Venus Legacy 4D helyi kezelése szükség esetén injekciós, vagy cryolipolysissel (CoolTech) végzett végleges zsírbontással, illetve a nyirokkeringést fokozó biostimulációval (Ultratone) egészíthető ki.

Pácienseinket mindig ellátjuk az életmódra és a táplálkozásra vonatkozó tanácsokkal.  Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseinkben tudatosítsuk: az elért jó eredmény fenntartásában az ő aktív közreműködésükre is szükség van. Nagyon fontos a megfelelő folyadékbevitel, a kiegyensúlyozott, változatos, vitaminban, rostban, fehérjében gazdag, szénhidrát- és zsírszegény táplálkozás, valamint  a mozgás bevezetése a napi tevékenységek közé.

Amennyiben felmerül, hogy a lokális zsírtöbblet, illetve az elhízás hátterében rendszerbetegség állhat, vagy annak talaján egészségügyi problémák alakultak ki, javaslatot teszünk páciensünknek a szükséges kivizsgálás menetére. Emellett az ellenőrző mérésekkel támogatott, csúcstechnológiát képviselő, utókezelést nem igénylő, az egészséget nem veszélyeztető, szakemberek által végzett és felügyelt terápiás eljárások nagyon hatékony és tartós eredményt biztosítanak.  

 

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >