A hely, ahol a szépség újjászületik!

Hullámmasszázs - Nyirokkeringés fokozása

Nyirokkeringés fokozása a nyirokmasszázs segítségével, amely csökkenti a szöveti ödémát és a cellulit tüneteit.

A szervezetünkben felszaporodó salakanyagok eltávolítását a nyirokrendszer végzi. Elégtelen működése következtében a végtagokon és a törzsön víz, valamint nyiroknedv halmozódhat fel, amely az érintett területeken rontja a sejtek oxigén és tápanyagellátását, valamint negatívan befolyásolja a bennük zajló biokémiai folyamatokat. Ezek a változások deformált körfogatnövekedést, a bőr minőségének romlását, valamint cellulitises tünetek megjelenését eredményezik az érintett területen.

A hullámmasszázs segítségével intenzívebbé tehetjük a szövetek között felhalmozódó, felesleges nyirokfolyadék és salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítását, így

  • élénkíthetjük a nyirok-és vérkeingést
  • javíthatjuk a bőr minőségét
  • csökkenthetjük a cellulitises tüneteket
  • oldhatjuk a” nehéz-láb” érzését.

A kezelést egy derékig érő csizma segítségével végezzük, mely a lábfejektől a hasig felfelé irányuló, hullámszerű masszázst végez . A hullámok, melyeket cellák programozott felpumpálásával és leengedésével keltünk, periodikusan követik egymást. A kezelés 20-30 percet vesz igénybe.

A módszer önmagában alkalmas oedemas tünetek csökkentésére, de alakformáló kezeléseinkkel is kombináljuk azok hatékonyságának növelésére, hiszen így még intenzívebbé tudjuk tenni az adott területen felszabadított zsírok és salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő elszállítását.

Nem javasoljuk a kezelést szív-és érrendszeri betegségben szenvedő pácienseinknek, valamint láz és aktív fertőző betegségek esetén.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL