A hely, ahol a szépség újjászületik!

HydraBeauty

A HydraBeauty komplett bőrmegújítást kínáló technológia, amely rendkívül komplex módon, fájdalom és gyógyulási idő nélkül állítja helyre a bőr szépségét és egészségét.

Bőrünk szépségét a bőr egészsége alapozza meg: ha kellő figyelmet fordítunk táplálására, védelmére, regenerálására, nemcsak bőrünk megjelenését javítjuk, de egészségét is helyreállíthatjuk. Bőrünk ugyanis egészségesen sokkal szebbé válik.

Bőröregedés okai

Bárhol is tartózkodunk, életünk minden pillanatában érezhetjük a környezetünk bőrünkre gyakorolt hatását: a levegő szennyezettsége, a toxinok, a szél, az UV sugárzás szabad gyökök képződése révén bőrkárosodást eredményeznek. A természetes öregedési folyamatban szerepet játszó belső faktorok hozzájárulnak a bőr vízvesztéséhez és a csökkenő kollagén-termeléshez. Ezek a tényezők együttesen az életmódunkból eredő faktorokkal fokozzák a szabad gyökök képződését, amely a sejtek funkciózavarához vezetve rontja a bőr rugalmasságát, tónusát, textúráját.

4 az 1-ben bőrmegújító kezelés

A HydraBeauty kezelés célja az, hogy a bőrünk egyensúlyát állítsa helyre azáltal, hogy szabadalmaztatott technológiája révén, gyengéd, mégis nagyon hatékony módon megszabadítja a szennyeződésektől és esszenciális tápanyagokkal látja el. A kezelés nem invazív, több lépésből álló komplex hydrodermabrasios bőrmegújító kezelés, amely hatékonyan egyesíti

  1. a fájdalmatlan bőrtisztítás és a vákummal végzett nyirokmasszázs,
  2. a gyengéd kémiai hámlasztás kollagéntermelést fokozó és depigmentáló hatású alfa hidroxysavakkal
  3. pórustisztítás, gyulladáscsökkentés béta-hydroxisavakkal
  4. különböző tápláló hatóanyagok :hyaluronsav, glycolsav bőrbe való bejuttatásának bőrtáplálás, regenerálás, mélyhidratálás,
  5. bőrvédelem antioxidánsokkal, bőrfelszín hidratálása

Mindezt egyetlen, gyors kezelés során, amely valódi eredményeket produkál felépülési idő nélkül.

Kinek ajánlott?

Bőrünk egyedi, ezért kezelését is az egyedi igényekhez és a speciális problémáihoz kell igazítanunk.

Alkalmas

  • a finom felszíni ráncok mérséklésére,
  • a bőr textúrájának, tónusának, rugalmasságának javítására,
  • a fénykárosodás és pigmentációs-zavarok mérséklésére,
  • tág pórusosság kezelésre
  • és az öregedés jeleinek mérséklésére.

Valamennyi bőrtípus, a zsíros, gyulladásra hajlamos, az érettebb és az érzékeny bőr esetén is hatékonyan alkalmazható férfiak és nők körében egyaránt , bármely korosztályban.

Kinek nem ajánlott?

Aktívan zajló gyulladásos folyamatok, herpes, illetve sebek, valamint súlyos cukorbetegség fennállása esetén és pacemaker használata során ellenjavallt a beavatkozás.

A 30 perc alatt elvégezhető kezelés azonnal látható és érezhető eredményt ad. A beavatkozás nem kellemetlen, nem igényel utókezelést. Már egyetlen kezelés is látványos eredményt ad, így – mivel gyógyulási idővel nem kell számolnunk – akár fontos események előtt is elvégezhető, ha sugárzóan üde, fiatalosan ragyogó arcbőrrel legjobb formánkat szeretnénk hozni. A tartós hatás érdekében az eljárás kúraszerű alkalmazását javasoljuk heti 1 alkalommal, 4-6 héten keresztül.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!