A hely, ahol a szépség újjászületik!

Inbody testösszetétel mérés

A legprecízebb testösszetétel mérő készülék. Az InBody teszt egyértelműen jeleníti meg a test összetételét: az izomzat, a zsír és a folyadék arányát.
INBODY

Az Inbody a jelenleg létező legprecízebb bioelektromos ellenállás meghatározásának elvén működő, testösszetétel mérő készülék. A mérőműszer egy gyenge elektromos áramot küld a talpaktól a kezekig és az elektromos ellenállás (impedancia) kerül kiértékelésre.
Professzionális mérést és precíz eredményeket biztosít.

Az InBody teszt egyértelműen jeleníti meg a test összetételét: az izomzat, a zsír és a folyadék arányát. A testsúly önmagában nem tükrözi pontosan egy személy táplálkozási és általános állapotát. Az InBody teszt viszont képes pontosan rámutatni a test összetételére és annak változásaira. Például, a megnövekedett vázizom tömeg a test pozitív változását jelzi. Az extracelluláris víz arányának meghatározása is fontos mutató: annak normál tartományban tartása kedvező a test számára.
A pontos diagnózis a hatékony terápia alapja, ezért az ilyen fajta mérés jelentősége kiemelkedő. A kiindulási egészségi állapotot figyelembe véve reális célok tűzhetőek ki, mind a mozgás- és táplálkozási programban, illetve egy alakformálási esztétikai kezelés is objektíven, számszerűsítve értékelhető és követhető.
Az elhízás megelőzésének leghatékonyabb és legtudományosabb módja a testösszetétel rendszeres ellenőrzése.
A mérés preventív, egészségmegőrző szerepe kiemelten fontos, legalább 3 havonta, fél évente érdemes megismételni. Számos betegség elkerülhető, ha időben reagálunk a szervezetben végbemenő kedvezőtlen elváltozásokra.

Az Inbody testösszetétel mérés néhány percet vesz igénybe.

  • A vizsgálat nem fájdalmas.
  • Nem invazív (azaz nem jár tűszúrással).
  • Gyorsan elvégezhető.
  • Rendszeresen megismételhető.
  • A testösszetétel mérésen résztvevők azonnal megkapják eredményeiket papíron, értelmező táblázattal, amely szakember által azonnal kiértékelésre kerül.
  • A mérést lehetőleg reggel, éhgyomorra, folyadékbevitelt követően végezzük el. Edzés, zuhanyzás, szauna utánlegalább 3-4 óra, alkohol fogyasztás után 12 óra teljen el. A mérés során mellőzzük a szoros ruhát. Hölgyek esetén javasoljuk, hogy a mérésre a ciklusnak mindig azonos szakaszában kerüljön sor. Terhesség alatt mérést szabad végezni, pacemakerrelélők számára tilos.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL