A hely, ahol a szépség újjászületik!

Jovena®

Két energián alapuló integrálórendszer egy gépben, a RF Diatermocontraction ® és Fractional Plasma ® a bőr regenerációjáért.
Jovena - Két energián alapuló integrálórendszer egy gépben a bőr regenerációjáért

Egyedülálló módon ad lehetőséget a Jovena® -val történő kezelés az arc több rétegének egyidejű kezelésére: együlésben tehetjük feszesebbé és tónusosabbá az arc izomzatát, megemelve ezzel a szöveteket, természetes volumenizációt biztosítva, ugyanakkor a kollagéntermelés fokozása révén élvezhetjük a fiatalosan sugárzó, ragyogó minőségű, feszes bőr képét és a Plasma technológiával a színében és egységességében megújult bőrfelszínt.

A Jovena® komplex hatása egyedülálló a bőrregenerációban azáltal, hogy két szabadalmaztatott technológiát kombinál egyetlen készülékben:

 • RF DiatermoContraction® a mélyebb bőrrétegek és izmok elérése
 • Fractional Plasma® minimálisan invazív mikrosebészeti bőrfelszínkezelés

Rádiófrekvenciás Diatermikus Impulzus

A Jovena® műtétmentes, felépülési idő nélküli természetes arcfiatalító hatása, az RF diatermikus impulzus működésén alapul, mely egyaránt alkalmas az arc, a nyak, a dekoltázs és a test bőrének megújítására.

A rádiofrekvencia által generált hő hatására a kötőszöveti rostok azonnali összehúzódása következik be és optimalizálódnak a keringési viszonyok, melynek következtében a bőr összképe azonnal harmonikusabbá válik. Elindít azonban olyan mélyrétegi folyamatokat is, melyek fokozzák a kollagén és elasztin termelését, megalapozva a hosszantartó bőrminőség-javulást.

4 különböző kezelőfej a lenyűgöző eredményekért

Minden kezelőegység kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy maximalizálja a kezelési eredményeket, miközben minimalizálja a felépülési időt.

1 kezelőfej az IZMOK REGENERÁCIÓjáért

1 kezelőfej az IZMOK REGENERÁCIÓjáért

A bQUAD® by Jovena® RF DiatermoContraction® működésén alapul. 

Az RF diatermikus impulzus biológiailag tulajdonságai révén, úgy mozgatja át az izomrostokat, hogy közben megőrzi a komfortos kezelés élményét.
A szabadalmaztatott RF Diathermic Pulse által generált izomösszehúzódások kombinálhatók az RF Diathermy által kiváltott termikus hatással, hogy elősegítsék a bőr feszesítését és tonizálását. A bQUAD® applikátor szabadalmaztatott retikuláris geometriával rendelkezik az optimalizált és homogén hődiffúzió érdekében. Egész évben alkalmazható a kezelés.

A kezelés menete
A kezelés kb. 1 órát vesz igénybe. A kezelendő felület fertőtlenítése után a bőrrel kontaktusban lévő kezelőfejjel meghatározott kezelési mintázata szerint végezzük el a beavatkozást. A kezelést követően az azonnali hatás miatt rögtön tónusosabbá válik az arc és beindulnak a hosszantartó hatást megalapozó kötőszöveti folyamatok, amelyek a bőrtömörség fokozódást, valamint a lifting hatást szolgálják.
A kezelés kúraszerű alkalmazását javasoljuk, 3 hét alatt 6 alkalom igénybevételével az egyéni adottságoktól és a kezelendő probléma súlyoságától függően fél-egy évre szóló hatás érhető el. Ez a hatás fenntartó kezelések beiktatásával tovább nyújtható.
A kezelés kombinálható Skinpen terápiával, illetve biostimuláló eljárásokkal.Jovena
JovenaFractional Plasma®

További 3 kezelőfej a minimálisan invazív mikrosebészet jegyében

EPIDERMÁLIS MEGÚJÍTÁS

EPIDERMÁLIS MEGÚJÍTÁS

A plasmaROLL® egy gyengéd és biztonságos Fractional Plasma®  applikátor, amely a bőr felületes rétegeit célozza meg, és minimális gyógyulási idővel elősegíti a mikro-sérülések okozta megújulást.
A nagy testfelületeken, az arcon, a nyakon és a dekoltázson végzett kezelésekhez tervezett plasmaROLL® egy eldobható tekercsből áll, amely mikrolyukacskák sűrű mátrixával rendelkezik, hogy fix távolságot biztosítson a bőrtől. Ez csökkenti a nem kívánatos mellékhatások kockázatát is a különösen érzékeny területeken.
A plasmaROLL® felületi kezeléseket tesz lehetővé a hámrétegben optimalizálva a sejtmegújulást.

MÉLY RÉTEGEK REGENERÁLÁSA

MÉLY RÉTEGEK REGENERÁLÁSA

A plasmaTIP® a frakcionált plazma® precíz használatával biztosítja az olyan gyakori bőröregedési problémák kezelését: mint a felszíni finom, ráncok, hegek, striák mérséklése. Ideális eszköz azoknak a Pácienseknek, akik minimális felépülési idővel szeretnének megszabadulni az öregedés látható jeleitől.
A szabadalmaztatott plasmaTIP egy kontrollált eldobható tűhegy, amelyet a lövés maximális kontrollálására terveztek. Üvegbevonata fix távolságot tart a bőrtől, és  biztosítja az állandó ionizációt a kezelés során.

MINIMÁLISAN INVAZÍV MIKROSEBÉSZET

MINIMÁLISAN INVAZÍV MIKROSEBÉSZET

A plasmaPRO®  a Plasmage®  továbbfejlesztése.
  A Fractional Plasma® egy szelektív applikátorral újult meg. A technológia szabályozott hősérüléseket hoz létre a hámréteg valamennyi sejtsorát érintve az elváltozás által megkívánt mintázatban. A DAC© kezelési mód a plasmaPRO® -ban lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a különböző mintázatú pontszerű kezelési módok mellett az innovatív „spray” funkciót alkalmazza, amellyel, minimális felépülési idő mellett kezelhetők érzékeny területek is. Az innovatív funkciók bevezetésével a PlasmaPRO®  by  Jovena® méginkább egyedülallóvá vált a szemkörnyék eltéréseinek kezelésében és a jóindulatú elváltozások eltávolításában.

A kezelés menete
Érzéstelenítést és a terület fertőtlenítését követően esetleges minimális diszkomfort érzés mellett , a kezelt terület nagyságától függően, 20-40 perc alatt történik meg a kezelés, melynek típusától és a kezelt propléma jellegétől függően enyhe bőrpír és ödéma, valamint apró pörkök kialakulása jellemezheti a kezelés utáni 7-10 napos periódust.

Utókezelés
A kezelést követően fordítsunk fokozott figyelmet a fényvédelemre! A bőr felületén keletkező apró pörkök 7-10 nap alatt leválnak, a bőr teljes regenerációja pedig 6-8 hét alatt teljesedik ki.Milyen esetekben javasolt az alkalmazása?

 • Akik természetes megoldásokat keresnek.
 • A SkinPen a bőr természetes kollagén- és elasztinrostjait használja fel a bőr megújításához.
 • Akiknél nem alkalmazható hőalapú vagy kemikáliákat használó kezelés.
 • A SkinPen mechanikai eljárással éri el a kívánt eredményt.
 • A skinminimalizmus híveinek.
 • A rövid, pár alkalmas kezelések hatása hosszantartó. Azaz kemikáliák és flakonok használata nélkül fenntarthatók az eredmények.

A kezelést kivitelezhetjük az arc, valamint a nyak- kézfej és dekoltázs területén. Alkalmazhatjuk a test egyéb bőrfelületein jelentkező problémák, pl. striák kezelése során is. Akár már 3 kezelést követően is szembe tűnő lesz a pozitív változás.

A kezelés lényege apró tűszúrásokkal mikrosérüléseket ejtünk a bőr felszínén, amely stimulálja a bőr természetes sebgyógyulási folyamatát, azaz belülről kifelé fiatalítja a bőrt.

A mikrosérüléseknek köszönhetően a citokinek és növekedési faktorok szabadulnak fel, a kollagén és az elasztin termelés újra beindul, hatásukra  a bőr vízmegkötő képessége nő, a bőr feszessége és tömörsége javul.

Mire nyújt megoldást a a SkinPen®?

 • hegek és műtéti hegek kezelésére
 • öregségi foltokra
 • aknés bőrtünetek, mitesszerek esetén
 • bárányhimlő után visszamaradt hegekre
 • mély és felszíni ráncok halványítására
 • pigmentáció kezelésére
 • striák (terhességi, elhízási csíkok) eltüntetésére
 • bőrfeszesítésre, lifting kezelésre
 • atrófiás hegek kezelésére
 • megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére az egész testen
 • tág pórusok kezelésére
 • aknék után visszamaradt hegek megszüntetésére
Jovena
Jovena

Ellenjavallatok

 • sebgyógyulás folyamatát befolyásoló helyi, vagy általános acut, vagy krónikus bőr- és belgyógyászati betegség
 • cisztás acne
 • autoimmun betegség, diabetes
 • elektromos implantátum (pacemaker)
 • fémbeültetés a kezelés helyén
 • nyílt seb a kezelendő területen
 • biológiailag felszívódó implantátumok
 • terhesség, szoptatás

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL