A hely, ahol a szépség újjászületik!

Karisma

Azonnali feszesítés és bőrminőség javítás
Karisma - Azonnali feszesítés és bőrminőség javítás

A bőrünk száraz tömegének 75%-át kollagén teszi ki, melynek a leggyakoribb típusa, az 1-es kollagén felelős a bőr tónusának és rugalmasságának fenntartásáért. 40 éves kor felett azonban bőrünkben évente 1%-kal csökken a kollagénszint, ami mélyebb ráncokat, valamint fakóbb és fáradtabb arcot eredményezhet.

Mi a Karisma?

A KARISMA készítmény kiváló megoldást nyújt a kollagénhiány kezelésére és megelőzésére, mivel arra ösztönzi a fibroblaszt sejteket, hogy új 1-es típusú kollagént termeljenek.

A KARISMA különlegessége az, hogy kollagén láncokat is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a hiányzó kollagén újratermelődését. A KARISMA kezelés célzottan alkalmazható a problémás bőrterületre vagy az egész arcra/nyakra, így segítve a bőr tónusának és rugalmasságának fenntartását. A KARISMA egy biorestrukturáló és biostimulátor soft filler, amely elősegíti a bőr regenerálódását, kollagén termelését és elaszticitását.

Ez az innovatív töltőanyag nagy molekulasúlyú hialuronsav α1 R-polipeptidlánc és karboximetil-cellulóz használatával veszi fel a harcot az öregedés ellen. Növeli az 1-es típusú prokollagén C-peptid termelődését a fiproplasztokban. Ezek a típusú peptidek segítik a prokollagén molekulák hármas hélixbe történő átalakulását. A karboxi-metil cellulóznak anti-aging, fiatalító hatása van a bőrben, ez gátolja a hialuronidáz enzim működését, ezáltal megmarad a bőr saját hialuronsava, így hosszantartóan hidratáltabb lesz a bőrünk, és segíti a szövetek regenerációját. A magas alkotóanyagú hialuronsav segíti a fibroplasztok működését, amely elősegíti a hidratáltság megőrzését.

Milyen hatóanyagokat tartalmaz?

  • Természetes: Teljesen naturális alkotórészekből áll, kémiai szerek használata nélkül.
  • Biokompatibilis: Segíti a bőr regenerálódását.
  • Biztonságos: Kiváló választás allergiára hajlamos bőrtípusra, nem allergén.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés gyors és csupán minimális kellemetlenséggel jár. A kollagén a bőr alá injektálva pár nap alatt egyenletesen eloszlik és kezdi kifejteni hatását. Pár kezelés alatt a kezelt bőrfelület megfiatalodik, feszessége, rugalmassága és hidratáltsága jelentősen javul.

A KARISMA segítségével természetes módon ellensúlyozhatjuk az öregedés folyamatát Az arc és ajak területén alkalmazható, kontúrt ad az arcnak, feltölti a szöveteket.

Kinek ajánljuk a kezelést?

  • az idősödő, ráncokkal teli bőrre
  • aknés hegek kezelésére

Hány kezelés szükséges?

A bőr állapotától függően 2-3 kezelés szükséges, havonta lehet megismételni.

Kezelés időtartama: 30 perc

Karisma - Azonnali feszesítés és bőrminőség javítás

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL