Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Klasszikus bőrgyógyászat

A klasszikus bőrgyógyászaton belül a hagyományos bőrbetegségek diagnosztizálását, minél komplexebb, a mai kor elvárásainak megfelelő szisztémás és lokális, illetve egyéb, modern eszközökkel történő kezelését, esetleges hátterük felkutatását, valamint a bőrdaganatok szűrését és a preventio fontosságát tartjuk elsőrendű feladatunknak.
 

Az utóbbi időben gyűlt össze annyi ismeret a bőrről, hogy felismerhessük: nem pusztán szervezetünket kívülről védő, passzív kültakaró szerepét tölti be, hanem aktív szervünk, számos funkcióval, melyen nagyon változatos tünetek jelenhetnek meg. Ezen tüneteknek csak egy része tekinthető izoláltan a bőrben zajló elváltozások eredményének. Nagyon gyakori, hogy a bőr, mintegy tükör csupán közvetítője a szervezeten belül zajló testi-lelki változásoknak. Szenzitivitása folytán nagyon korán felhívhatja a figyelmet még csak kialakulóban lévő belső eltérésekre: a páciens gyakran általános állapotában még nem észlel változást, de a bőrén megjelenő és láthatóvá váló tünet már az orvoshoz irányítja. Nagyon gyakori, hogy bőrön, vagy függelékein: hajon, körmön jelentkező tünet hátterének kivizsgálása során fedezünk fel kialakulóban lévő endokrinológiai problémát: pajzsmirigy-működészavart, inzulinrezisztenciát, polycystas ovarium szindromát, esetleg tumort vagy krónikus gyulladásos gócot. Így a bőrünk az, ami időben jelezve felhívhatja a figyelmet esetlegesen kialakulóban lévő belszervi betegségekre, vagy lelki instabilitásra.

 


 

A széleskörű szakmai és társadalmi összefogás ráébresztett bennünket a megelőzés, a szűrővizsgálatok jelentőségére, mely nagy segítséget jelent a betegségek időben történő felismerésében és hatékonyabb kezelésében. A statisztikai adatok alapján mind a nőknél, mind pedig a férfiaknál előkelő helyet foglalnak el a halálozási okok között az egyre gyakoribbakká váló bőrdaganatok. Így a hagyományos szűrővizsgálatokon (tüdőszűrés, nőgyógyászati rákszűrés) túl egyre nagyobb jelentőséggel bír az évente végzett bőrgyógyászati szűrővizsgálat. Ezek az elváltozások ugyanis a kültakarón, a szemünk előtt alakulnak ki és egy egyszerű, bárhol kivitelezhető, fájdalmatlan vizsgálat segítségével felismerhetők.
 

Lehetőségünk nyílik a hagyományos dermatoscopos vizsgálaton túl a páciens anyajegyeinek testtérképszerű felmérésére és az adatok fotodokumentáció formájában történő tárolására, mely a későbbiekben az évről-évre bekövetkező változások összehasonlításának lehetőségével segíti a hatékony szakmai munkát. A rendelőben – a szakma szabályainak betartásával – lehetőséget kívánunk biztosítani jóindulatú bőrnövedékek eltávolítására elektrokauter, cryoterápia, vagy CO2 lézer használatával, illetve szükség szerint bőrsebészeti beavatkozás elvégzésével. Az eltávolított szövetminta feldolgozására patológus segítségét vesszük igénybe. Soha ne feledjük: az időben felfedezett betegség és az időben elindított, megfelelő kezelés életét is menthet.
 

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

Klasszikus bőrgyógyászat
VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >