Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Anyajegyek

   Az anyajegyeink sejtjei nagyon hasonlítanak a bőr pigment termelő sejtjeihez: mindkét sejtféleség képes a pigment termelésre és mindkettő a bőrhöz vonzódik: vagyis már az anyaméhben elrendeződnek a bőrben és létrehozzák a bőr adott rasszra jellemző színárnyalatát.  A pigmentált anyajegyek sejtjeinek fejlődése az embrionális életben viszont  megakad és nem egyenletesen oszlanak el a bőrünk felső rétegének alsó részében, hanem apró csoportosulások formájában szaporodnak, akár a bőr mélyebb rétegeiben is.

   Ahol a napfényszegény éghajlat miatt nincs szükség az extra pigmentáltság nyújtotta védelemre, ott a fehér bőrszín jellemző genetikailag. A pigment termelő sejtek száma ugyanannyi a fehérbőrűeknél és a sötét bőrszínnel rendelkezőknél, különbség csak a pigment termelés aktivitásában van. Anyajegyek bármely bőrszín esetében előfordulhatnak, de gyakrabban és nagyobb számban észlelünk fehérbőrűeknél.

   Anyajegyeink egy része velünk született, más része az életünk során alakul ki, nagyjából 35 éves korunkig. Tehát évről-évre nő anyajegyeink száma és ezek a képletek lassú változást is mutatnak. Figyelemfelkeltő kell  hogy legyen viszont az, ha hirtelen, néhány hét, 1-2 hónap leforgása alatt tapasztalunk változást anyajegyeinknél: ha hirtelen megnőnek, ha az addig szabályos formájuk szabálytalanná válik, ha kiemelkedővé válnak, ha valamilyen szubjektív panasz: viszketés, fájdalom jelentkezik, illetve, ha vérzékennyé válik és nem gyógyul, vagy a korábbi színe megváltozik: sötétebbé, vagy világosabbá válik, sokszínű lesz, esetleg eltűnik,  akkor is forduljunk orvoshoz, ha még nem érkezett el az előző viziten meghatározott kontroll időpontja.

 

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

Anyajegyek
VISSZA

Kapcsolódó kezeléseink: Melanoma , A pattanásos bőr , Rosacea , Vírusos szemölcsök

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >