A hely, ahol a szépség újjászületik!

Mélyhidratálás hyaluronsavas mikroinjekciókkal

A mélyrétegi dehidratált bőr mikroinjekciós kezelése nem keresztkötött, de biostimuláló hatóanyagokkal dúsított hyaluronsavval, mellyel természetes hatású, hidratált arcfiatalító hatás érhető el.
MÉLYHIDRATÁLÁS

A kor előrehaladtával csökken a szervezetben a hyaluronsav termelése. A bőrtípusnak megfelelő krémek hatékony segítséget nyújtanak a bőrápolásban, ugyanakkor a bőr mélységében történő hidratációját nem tudják megvalósítani. Ezt a hatást csak közvetlenül a bőrbe injektált hyaluronsavval érhetjük el. A hyaluronsavval történő hidratálás és ráncfeltöltés az életkorból fakadó hyaluronsav hiányt pótolja, azonban a kezeléseket időről időre meg kell ismételni, mert az anyag lassan ugyan, de lebontódik.

Sokszor a nap és az életmódbeli tényezők: dohányzás, szoláriumozás az elsődleges okai annak, hogy gyorsabban ráncosodik a bőr, mert ezen hatásokra a bőr elveszíti ragyogását, hidratáltságát és kialakulnak az első finom ráncok. A keresztkötést nem tartalmazó, a bőrbe felületes micro-injekciók segítségével bejuttatott hyaluronsav egy támogató hálót képezve alkalmas a bőr fiatalítására, hidratálására és a ráncok kialakulásának megelőzésére az arcon, a különösen problémás szájkörnyéki területen, a nyakon, a dekoltázson és a kézfejeken is. A nem keresztkötött hyaluronsav gyorsan felszívódik a bőrben, nem úgy viselkedik, mint a hagyományos töltőanyagok. Nem a ráncok feltöltésére szolgál, hanem segít, hogy tápláljuk és hidratáljuk a bőrt az arc teljes felületén, így a ráncok kialakulásának megelőzésében és a ráncfeltöltés kiegészítéseként a hidratáltság biztosításában van kiemelkedő szerepe. Az ily módon ápolt bőr hamar visszanyeri egészséges színét, ragyogását, rugalmasságát, fiatalosságát, természetes lágyságát.

Kezelés felszíni érzéstelenítést követően általában 15-20 percig tart: pici adagokban juttatjuk be a hatóanyagot micro-injekciók segítségével a bőrbe. és szükség szerint enyhe masszírozással segítjük elő az anyag egyenletes eloszlatását. A kezelést nyugtató maszkkal zárjuk.

A kezelést követően enyhe duzzanat, bőrpír esetleg minimális bevérzés jelentkezhet. 2 héten keresztül javasoljuk az extrém hőhatás mellőzését, a szauna és a szolárium használatát, valamint fényvédő alkalmazását.

Négy egymást követő hónapban, havonta javasoljuk a kezelés ismétlését. Hatása 12 hónapon át tart. Nagyon jelentős a szerepe a ráncok kialakulásának megelőzésében, de számos egyéb esztétikai beavatkozással kombinálhatjuk is egyénre szabottan, a kezelendő problémától függően.

Ez a természetes ragyogást, friss érzetet adó kezelés a bőrápolás egy új korszakának kezdetét jelenti.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL