A hely, ahol a szépség újjászületik!

Ráncfeltöltés hyaluronsavval

Statikus, gravitációs ráncok (orr-ajak barázda) feltöltése, ránctalanítása hyaluronsav töltőanyaggal.

A statikus ráncaink kezelésében kiemelkedő szerepe van a töltőanyagoknak. Ezen ráncok kialakulásának ugyanis a fő oka a gravitáció, valamint az idő előrehaladtával a bőr szerkezetében bekövetkező változások, a hyaluronsav mennyiségének csökkenése és az izomzatot, a csontozatot valamint a zsírszövetet érintő átalakulások.

Kinek ajánlott?

Leggyakrabban az orr-ajak barázda feltöltésére kerül sor, de nagyon gyakori, hogy az idő múlásával bekövetkező bőrszerkezeti, változások miatt „elfogy” az orcánk: pedig az elődomborodó, almácskának is nevezett orca mindig a fiatalos arc jellemzője. Szintén a kor velejárójának tekinthetjük az ajkak elvékonyodását- ami kifejezetten szigorú jelleget kölcsönöz az arcunknak-, illetve a száj körül sugárirányban megjelenő ráncokat, valamint a szájzugokból lefelé induló, az arcnak kifejezett szomorú jelleget adó redőket, a Marionett-ráncokat.

Ezen elváltozások korrigálására leggyakrabban hyaluronsavat alkalmazunk: különböző sűrűségű és más-más keresztkötést tartalmazó anyagot használunk a felszínes, illetve mély ráncok korrekciójára, a kifejezett térfogatpótlásra, vagy az ajak feltöltésére, hidratálására. Biológiai fermentációval előállított anyagokat alkalmazunk, melyek nem állati eredetűek, így előzetes allergiavizsgálatra nincs szükség. A szervezeten belül egy idő után teljesen lebomlanak.

Orrhát korrekció hialuronsavas töltéssel

Orrhát korrekció hialuronsavas töltéssel

Szájkörnyék harmonizálása hialuronsavas töltéssel

Szájkörnyék harmonizálása hialuronsavas töltéssel

Hyaluronsavas áll és kontúrformázás szájtöltéssel

Hyaluronsavas áll és kontúrformázás szájtöltéssel

Ellenjavallatok

Nem végezhetjük el ezt a kezelést bőrfertőzések, aktív herpeses folyamat esetén, lázas állapotban, egyes belgyógyászati és autoimmun betegségek fennállása esetén, valamint terhesség és szoptatás során.

A kezelés menete

A kezelés során vékony tűvel juttatjuk a hatóanyagot a bőr megfelelő rétegébe, felszíni- szükség szerint vezetéses érzéstelenítést- követően. A hyaluronsav gélállagú természeténél fogva, illetve vízmegkötő-képessége révén passzívan tölti ki a térfogatot, azonnal látható a beavatkozás eredménye és életmódtól, valamint egyéni adottságtól függően 1-1,5 éven keresztül tartó hatást eredményez. Ezt követően, igény szerint a kezelés ismételhető, illetve kombinálható egyéb más esztétikai beavatkozásossal.

Mellékhatások

A kezelést követően enyhe, esetenként néhány napon keresztül tartó duzzanat, bőrpír esetleg bevérzés, ritkán feszítő érzés jelentkezhet. Ezen tünetek enyhítésében bőrnyugtató maszk, esetleg jegelés segíthet. Gondos fertőtlenítéssel a fertőzés-veszély teljesen elkerülhető. A hyaluronsav természetében a szervezetünkhöz legközelebb álló töltőanyag, így hosszú távú mellékhatással az esetek túlnyomó részében nem kell számolnunk: ritkán csomós gyulladás jöhet létre a töltőanyag és a szervezet egyedi reakciója során.

Utókezelés

A kezelt területen jelentkező esetleges szubjektív panaszok enyhítésére jegelést javaslunk, illetve Árnika gélt alkalmazhatunk. A terület fénytől és hőtől való védelmét javasoljuk 2 héten keresztül, valamint néhány napon át a jelentős fizikai megterhelés mellőzését kérjük.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL