A hely, ahol a szépség újjászületik!

Reversal bioaktív-volumenpótlás

Új arcfiatalító, kollagén-indukciós megoldás, a Reversal bioaktív-volumenpótlás

A bőr öregedése 40 éves korunk felett felgyorsul. Ezt a folyamatot lelassíthatjuk az életmódunk és táplálkozásunk tudatos változtatása által, de visszafordítani csakis a kollagén-termelés aktív fokozásával tudjuk. Ennek megvalósítására alkalmas egy újabb arcfiatalító, kollagén-indukciós megoldás, a Reversal bioaktív-volumenpótlás.

A Reversal olyan hibrid töltőanyag, amely két komponensből a poli-L-tejsav és a hyaluronsav kombinációjából áll, amely egy forradalmian új bio-aktív volumenpótló és kontúrozó arcfiatalító megoldás kínál.

Kinek ajánlott?

Ha arcunk elveszett teltségét, fiatalos ragyogását szeretnénk visszanyerni, önmagában a passzív térfogatpótlás nem mindig nyújt tökéletes eredményt: a szervezet saját természetes kollagéntermelését kell serkentenünk.

Tökéletes megoldást nyújt erre a Reversal program: egy egyedülálló, arcon alkalmazható injektálható poli-L-tejsav mikrorészecskéket és hyaluronsavat tartalmazó viszkózus oldat, amely a beinjektálás után közvetlenül csökkenti a ráncok mélységét, a kollagéntermelés beindításával és fokozásával megerősíti a bőrszerkezetet, helyre állítja a kontúrt és kitölti a ráncokat több mint 2 évig. 

A Reversal valóban visszaforgatja az idő kerekét, hisz a folyamatos kollagénindukciós hatásának köszönhetően az arc a természetes vonásaink megőrzése mellett válik fiatalosan telté és feszessé.

Segítségével egy lépésben tudjuk megvalósítani a szöveti minőségjavítást és a volumenvesztés pótlását. Emellett hidratáló hatása is kiemelkedő és az arc szépen formálttá, kontúrozottá válik a kezelést követően.

A kezelést nemcsak az arc fiatalítására, volumenizálásra, kontúrosabbá tételére alkalmazhatjuk, hanem a test egyéb területen például a fenék, a has, a felkar esetében is bevethetjük bőrminőségjavításra, stria kezelésre, formázásra, feszesítésre.

A Reversal hatását fokozhatjuk további kezelésekkel együtt alkalmazva: arcon kifejezetten hatékony hőalapú mikrotűs, vagy mikrofókuszált ultrahangos kezeléssel, azaz Vivaceval, vagy UTIMS HIFU-val kombinálva, míg a testen radiofrekvenciás Venus Legacy kezeléssel kombinálva ajánljuk a még kiteljesedettebb és hosszabban tartó hatás érdekében.

Ellenjavallatok

Nem végezhetjük el ezt a kezelést bőrfertőzések, aktív herpeses folyamat esetén, lázas állapotban, egyes belgyógyászati és autoimmun betegségek fennállása esetén, valamint terhesség és szoptatás során.

A kezelés menete

A kezelés során vékony tűvel, vagy kanüllel juttatjuk a hatóanyagot a bőr megfelelő rétegébe, felszíni érzéstelenítést követően. Területenként általában 1 ml anyagmennyiséget alkalmazunk, majd a bejuttatást követően finom masszírozást alkalmazunk a kezelt területen. A poli-L-tejsav, mint kollagén stimulátor által elindított változások 4 hét után válnak igazán láthatóvá. A kívánt eredmény eléréséhez 2-3 kezelésre lehet szükség, melynek hatása több mint 2 éven keresztül megmarad.

A kezelés során a páciens természetes vonásait megőrzi, a túltöltés lehetősége kizárható a 2-3 szekciós beadás alkalmazásával. A kezelést követően azonnal látható a volumenizáló hatás, majd a biostimuláló, kollagéntermelést-fokozó hatás 3-4hét után kezd kiteljesedni.

A hyaluronsav gélállagú természeténél fogva, illetve vízmegkötő-képessége révén passzívan tölti ki a térfogatot, azonnal látható a beavatkozás eredménye és életmódtól, valamint egyéni adottságtól függően 1-1,5 éven keresztül tartó hatást eredményez. Ezt követően, igény szerint a kezelés ismételhető, illetve kombinálható egyéb más esztétikai beavatkozásossal.

Mellékhatások

Kezelést követően 2 napig kerülni kell a kifejezett hőhatássál járó tevékenységeket: érdemes A kezelést követően enyhe, esetenként néhány napon keresztül tartó duzzanat, bőrpír esetleg bevérzés, ritkán feszítő érzés jelentkezhet. Ezen tünetek enyhítésében bőrnyugtató maszk, esetleg jegelés segíthet. Gondos fertőtlenítéssel a fertőzés-veszély teljesen elkerülhető. A kezelés rendkívül biztonságos, hisz a poli-L-tejsav hatóanyagot már 25 éve használja a sebészet felszívódó fonalak formájában. - A poli-L-tejsav Európa számos országában használatos esztétikai célokra, míg az amerikai FDA is engedélyezte e célú felhasználását 2009-ben. A Reversal bio-kompatibilis, ezért az allergiás reakció esélye minimális, így hosszú távú mellékhatással az esetek túlnyomó részében nem kell számolnunk: ritkán csomós gyulladás jöhet létre a töltőanyag és a szervezet egyedi reakciója során.

Utókezelés

A kezelt területen jelentkező esetleges szubjektív panaszok enyhítésére jegelést javaslunk, illetve Árnika gélt alkalmazhatunk. A terület fénytől és hőtől való védelmét javasoljuk 2 héten keresztül, valamint néhány napon át a jelentős fizikai megterhelés mellőzését kérjük. A finom masszázst otthoni utókezelésként is javasoljuk 1 héten keresztül 10 percen át. A fényvédelem kifejezetten fontos a kezelést követően. Ellenjavallt a dohányzás, alkoholfogyasztás és a szoláriumhasználat is.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!