A hely, ahol a szépség újjászületik!

Silhouette Soft – arcemelő, felszívódó bioszálak

Arcemelő, felszívódó, kónuszos tartószálak, amelyek volumenizáló, lifting és bőrfiatalító hatással is rendelkeznek.
SILHOUETTE SOFT

A kor előrehaladtával az arcon a ráncok megjelenése és a bőr tartását, valamint rugalmasságát adó rostok mennyiségi és minőségi változása miatt bekövetkező kontúrvesztés jelentik esztétikai szempontból a fő problémát. Ezeket a tüneteket tovább rontja, hogy az arc mélyen elhelyezkedő zsírkompartmentek is sorvadnak, amelyek az arc oldalsó területének volumenvesztését eredményezik és a tartását vesztett bőr az áll alatti részre és az arc alsó harmadára pozícionálódik.

Az arc fiatalos megjelenésre jellemző csúcsára állított háromszög formáját már műtéti beavatkozás nélkül is visszaállíthatjuk az egyedülálló arcfiatalító hatással rendelkező Silhouette Soft kezelés innovatív technológiájával, mely eredeti helyére emeli a szöveteket, korrigálja az arc elveszett teltségét és a serkenti a kollagén rostok termelését, minőségi átalakulását- látható, de harmonikus, természetes módon csökkentve ezzel az öregedés jeleit anélkül, hogy eredeti arcvonásaink megváltoznának.

A Silhouette Soft férfiak és nők számára egyaránt alkalmazható új, innovatív, műtétmentes arcemelő eljárás, amely egy teljesen új korszakot nyit meg az esztétikai orvoslásban.

A Silhouette Soft felszívódó sebészi varróanyag, mely felszívódó, kétirányú kónuszokat tartalmaz. Az arc és a nyak bármely területén sikerrel alkalmazható. A Silhouette Soft egy lépésben eredményez lifting hatást és indít el egy regenerációs folyamatot, mely friss, fiatalos kinézetet, feszesebb bőrt és szépen formázott arcot eredményez. A lifting hatást a szövetekre kifejtett nyomás és a bőr megemelése eredményezi, amely azonnal látható. Ezt követően az orvos a kezelt területre kifejtett gyengéd nyomással újraformázza és korrigálja a felület kontúrvesztését. A szál regeneráló hatását a poly L-tejsav adja, amely a a Silhouette Soft fő komponense. Ez egy jól ismert, évek óta használt polymer, amely az emberi szervezettel biokompatibilis és lebomló. A bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását és fokozza a szervezet saját- kollagéntermelését. Ez az időt igénylő folyamat segít az arc volumenizálásában is, visszaadva a bőr eredeti tömörségét.

A szálak 10-12 hónap alatt szívódnak fel teljesen, arcemelő és regeneráló hatásuk akár 3 évig is eltarthat.

Kinek ajánlott?

Minden olyan 30 év feletti nő és férfi számára javasolható a beavatkozás, akik mérsékelni szeretnék az arcon az öregedés látható jeleit, de természetes harmonikus eredményre vágynak és tartózkodnak a műtéti beavatkozásoktól. Kezelhető a nyak, az orca és a középarc, valamint az arc alsó harmada, megemelhető a szemöldök és határozottabbá tehető arckontúr. A kezelés önmagában is alkalmazható, de kombinálhatjuk lézeres kezelésekkel, mikrofókuszált ultrahangos arcfiatalító eljárással, vékonyszálas kontúrterápiával, hyaluronsavas töltéssel és izomrelaxáló kezeléssel is akár.

A kezelés menete

A beavatkozást orvosi konzultáció előzi meg, mely során az orvos felméri az egészségügyi állapotot, a korábbi esztétikai beavatkozásokat és válaszol a felmerülő kérdésekre. A kezelés semmilyen speciális előkészítést nem igényel. A kezelés 30 percet vesz igénybe. Helyi és vezetéses érzéstelenítést követően a bőr megfelelő mélységébe vezetjük egy finom tű segítségével a fonalat.

A fonalat felszívódó, ellentétes irányú (bidirekcionális) kónuszok tartják a helyükön.

A beavatkozás nem igényel bemetszést. A fonal behelyezését követően a területre kifejtett gyengéd kézi nyomással formáljuk újra a szöveteket és hozzuk létra a kívánt lifting hatást. Egyszerre több fonal bevezetése is megtörténhet.

SILHOUETTE SOFT
SILHOUETTE SOFT
SILHOUETTE SOFT

Ellenjavallatok

  • terhesség és szoptatás
  • nagyobb belgyógyászati betegségek, autoimmun folyamatok
  • keloidra való hajlam
  • aktív bőrt érintő fertőzések a kezelendő területen
  • láz, acutan zajló megbetegedések

Mellékhatások

A felépülési idő minimális és a páciens rövid idő alatt visszatérhet mindennapi tevékenységéhez.

A kezelést követően enyhe duzzanat, esetleg bevérzés lehetséges. Ritkán előfordulhat, hogy a bevezetési pontoknál enyhén, átmenetileg meggyűrődik a bőr, amely néhány napon belül megszűnik.

Ha úgy ítéljük meg, 5 napon keresztül alkalmazható napi 2 alkalommal antibiotikum tartalmú krém a bemeneti és kimeneti pontok helyén.

Utókezelés

A kezelést követően javasolható a terület hűtése, jegelése, viszont kerüljük a jégzselé közvetlen kontaktusát a bőrrel! Amennyiben szükséges fájdalomcsillapító szedhető a beavatkozást követően az esetlegesen jelentkező fájdalom mérséklésére.

A sminkelést kerüljük legalább 24 órán keresztül.

Aludjunk lehetőleg párnán, arccal felfelé.

Arcmosásnál, borotválkozásnál és az arc szárításánál kerüljük az erős masszázst a területen.

Szintén kerüljük a hirtelen nyak-és fejmozdulatokat, a sportot valamint a napfényt és a szaunát legalább 3 héten keresztül.

Fogászati beavatkozást 3 héten keresztül , egyéb esztétikai beavatkozást pedig 4 héten keresztül nem ajánlott.

Silhouette Soft

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL