A hely, ahol a szépség újjászületik!

Sono Beauty Lifting kúra

Sono Beauty Lifting kúra

KLEANTHOUS termékcsalád hatékonyságának kulcsa egy úgynevezett „cell supporting molekulának” (c. s. m.) köszönhető, amelyet dr. Kleanthous nevű professzornak köszönhetünk. Ez a kis sejttámogató elem képes befolyásolni a bőr regenerálódási képességét, és visszafordítani a bőröregedés folyamatát. Erre alapozva a professzor kifejlesztette a Sono Beauty Lifting kúrát, mellyel a kozmetikusok számára is lehetővé tette az bőrfiatalító kezelések elvégzését az arcon, a nyakon, a dekoltázson és a kezeken.

SkinTone mögötti technológia egyik legfontosabb előnye, hogy tű nélküli, fájdalommentes, sőt kifejezetten pihentető és kellemes a fiatalodni vágyó hölgyek és férfiak számára is.

Sono Beauty Lifting kúra során egy teljes SkinTone csomagot használnak fel, így a dobozt az Ön nevével látják el a kezeléssor elején. A Sono Beauty Lifting kúra hat kezelésből áll, melyet három héten belül kell elvégezni. Van benne akupresszúrás masszázs, enzimpeeling, lifting maszk és a legfontosabb, a sonorezonancia (ultrahang és biorezonancia) elvén működő cell supporting molekula-bevitel.

Egy Sono Beauty Lifting kezelés lépésekben:

 • lágy enzim-peeling
 • feszesítő, un. „cell supporting molekulákat”(c.s.m.) tartalmazó maszk
 • nedvességfeltöltés hosszú távra hyaluron-nal
 • a sonorezonancia: speciális UH készülék segítségével fokozva a sejtek anyagcseréjét
 • maximális hatóanyag tartalmú SkinTone gél: anti-aging aktivator és „cell supporting molekulák”(c.s.m. krém)
 • KLEANTHOUS- akupresszúrás masszázs- a legkellemesebb része a kezeléssornakű

Sono Beauty Lifting kezelés kétféle hatással van a bőrre:

 1. Egyrészt feltölti a ráncokat, eltünteti a szarkalábakat, feszesebbé teszi a megereszkedett bőrt.
 2. Másrészt arra készteti a sejteket, hogy az így megindult fiatalító folyamatokat még 3-4 hónapig önműködően folytassák.

A tudományos eredmények, a legfejlettebb technológia és a kozmetikusok szakértelme egyedülállóan hatékonnyá teszi a KLEANTHOUS megújult Skintone Sono Beauty Lifting 6 alkalomból álló szépségkúráját. A hatás azonnal szembetűnő, de a valódi, látványos javulás hetek múlva lehet számítani, és akár egy évig is megőrzi bőrünk az újonnan kialakult, fiatalos ragyogását.

A Sono beauty lifting kúra hatására:

 • az arcbőr akár 6-8 évet is fiatalodik,
 • a ráncok csökkennek,
 • a táskák, ödémák eltűnnek,
 • a piros foltok és a látható hajszálerek elhalványulnak,
 • a megereszkedett bőr feszessé válik.
Időtartam:
Egy Sono Beauty Lifting kezelés kb. 1 órát vesz igénybe, mindezt 6 alkalommal kell megtenni 3 héten belül.
Mellékhatás, szövődmény:
Nincs
Ellenjavallat, kockázat:
Aktív bőrbetegség. Érdemesebb a botox, vagy a ráncfeltöltő megoldások előtt elvégeztetni a Sono Beauty Lifting kúrát, illetve utánuk 3 héttel már lehet is folytatni a teljes arcra, dekoltázsra kiterjedő kezelést.
Eredmény:
Az első pozitív jelek azonnal láthatóak, a bőr állapota a Sono Beauty Lifting kúra után pedig még hónapokig tovább javul! Akár 6-8 évet is fiatalodhat egy kúra segítségével!
Sono Beauty Lifting kúra

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL