A hely, ahol a szépség újjászületik!

Térfogatpótlás kollagén termelés fokozó Radiesse töltőanyaggal

A Radiess töltőanyag kettős hatással rendelkeznek: kalcium mikroszemcsék gél-mátrixa kitölti a térfogathiányokat, így azonnali emelőhatást és volument biztosít, míg a kollagén rostok termelésének fokozásával az arc visszanyeri fiatalos volumenét, tónusát és rugalmasságát

A kor előrehaladtával a már részletezett szerkezeti elváltozásokon túl csökken a kollagén rostjaink mennyisége is: fokozódik a lebontásuk és lelassul a termelésük. Ennek következtében a bőrünk rugalmassága csökken, arcunk elveszíti fiatalos volumenét, tónusát. Ezek a változások eredményezik a ráncok megjelenését arcunkon és a kontúrvesztést. Ilyenkor nem mindig jelet megoldást egyetlen ránc feltöltése passzív térfogatpótló anyaggal. Ebben az esetben már valódi volumenre van szükség ahhoz, hogy arcunk visszanyerje a fiatalosságra oly jellemző csúcsára állított háromszög formáját és ellenálljon a gravitáció hatásának.

TÉRFOGATPÓTLÁS KOLLAGÉN TERMELÉST FOKOZÓ RADIESSE TÖLTŐANYAGGAL

Térfogatpótlás Radiesse alkalmazásával

Ezt az eredményt azok a dermális töltőanyagok tudják biztosítani, melyek stimulálják a természetes kollagén-termelést is, így biztosítva a hatékony és tartós volumennövekedést. A Radiesse töltőanyag térfogatnövelő hatását két tényező biztosítja: a kalcium mikroszemcsék gél-mátrixa kitölti a térfogathiányokat és ezzel egy azonnali emelőhatást és volument biztosít, ugyanakkor ezek a mikroszemcsék jelentősen stimulálják a saját természetes kollagén termelést is, amely a hosszú távú hatást alapozza meg.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL