A hely, ahol a szépség újjászületik!

Venus Legacy - Rádiofrekvenciás bőrfeszesítő, körfogatcsökkentés

Rendkívül hatékony alakformáló, bőrfeszesítő, cellulit csökkentő, stria kezelő eljárás.
VENUS LEGACY

Az alakformálás területén a körfogat-csökkentésen és a bőrfeszesítésen túl a  leggyakrabban jelentkező problémát a cellulit és a striak megjelenése jelenti. Azoknak a pácienseinknek, akik komplex, hatékony, biztonságos megoldást keresnek ezen problémákra, egy forradalmian új, nagyon hatékony, műtétmentes kezelési módszert tudunk kínálni. Ez a technológia a Venus család legújabb fejlesztése, a Venus Legacy eljárás,  amely a multipolaris rádiófrekvencia, a pulzáló mágneses mező és a szabályozható, pulzáló vákuum egymást erősítő hatását ötvözi, melynek révén egy egyedülállóan hatékony, biztonságos és fájdalommentes alakformáló kezelésre ad lehetőséget. A kezelés során a kontrollált hőbevitel hatására a mélyben élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a sejtek biokémiai aktivitása, a vér- és nyirokkeringés, valamint felszabadulnak a lerakódott méreganyagok és az új erek képződése révén javul az oxigenizáció. A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük. A legfejlettebb technológiával végzett kezelések során az alacsony energiafelhasználás kiemelkedő, fájdalommentes komfortérzetet biztosít, ugyanakkor a magas energiasűrűség egyedülállóan hatékonnyá teszi a beavatkozást: a zsírsejtek mérete, ezáltal a kezelt terület körfogata jelentősen csökken, a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, rózsásan üdévé válik és jelentősen mérséklődnek a narancsbőrös tünetek.

A kezelés menete

A Venus Legacy zsírbontó, cellulit csökkentő és bőrfeszesítő hatása révén, kúraszerű alkalmazásával  nagyobb és kisebb területeken is fantasztikus, akár azonnal látványos és tartós eredmények érhetők el.  A személyre szabott konzultáció során egyedi kezelési tervet állítunk össze, de általában 6-12 kezelés javasolt heti 1 alkalommal, ezt követően 4-8 hetente 1-1 fenntartó kezelés ajánlott.

A terápia ideje a kezelt terület nagyságától függően 30-50 perc.

Kontraindikáció

  • 18 év alatti kor
  • Terhesség
  • Vese működés-zavar
  • Súlyos májbetegség
  • Szövődményes cukorbetegség
  • Daganatos betegségek
  • Akut gyulladásos folyamat

Mellékhatás

A kezelés során általában fájdalom-érzet nem jelentkezik, a páciens egy kellemes meleg masszázs élményét kapja. A kezelés alatt esetleg enyhe égő érzés alkalmanként előfordulhat. A kezelést követően enyhe bőrpír, erythema esetleg minimális oedema jelentkezhet, mely néhány óránál nem tart tovább. Amennyiben a kezelést vákuum technológiával is kiegészítjük enyhe bevérzések jelentkezhetnek, melyen néhány óra, esetleg 1-2 nap alatt felszívódnak, de a mindennapok tevékenységét nem befolyásolják.

Utókezelés

A beavatkozás nem igényel a páciens részéről semmilyen előkészítést, vagy kellemetlen utókezelést. Kérésünk csupán arra szokott irányulni, hogy a kezelés előtt bőséges folyadékfogyasztás és a bőr ápolása során megfelelő hidratáltságot nyújtsunk a bőrnek, míg a kezelést követően a hatékonyság fokozása érdekében bő folyadékfogyasztás mellett csökkentsük a bevitt szénhidrát-és zsírmennyiséget.

A helyi kezelés szükség esetén injekciós, vagy cryolipolysissel (CoolTech) végzett végleges zsírbontással, illetve a nyirokkeringést fokozó biostimulációval (Ultratone) egészíthető ki.

Pácienseinket mindig ellátjuk az életmódra és a táplálkozásra vonatkozó tanácsokkal.  Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseinkben tudatosítsuk: az elért jó eredmény fenntartásában az ő aktív közreműködésükre is szükség van. Nagyon fontos a megfelelő folyadékbevitel, a kiegyensúlyozott, változatos, vitaminban, rostban, fehérjében gazdag, szénhidrát- és zsírszegény táplálkozás, valamint  a mozgás bevezetése a napi tevékenységek közé. Amennyiben felmerül, hogy a lokális zsírtöbblet, illetve az elhízás hátterében rendszerbetegség állhat, vagy annak talaján egészségügyi problémák alakultak ki, javaslatot teszünk páciensünknek a szükséges kivizsgálás menetére. Emellett az ellenőrző mérésekkel támogatott, csúcstechnológiát képviselő, utókezelést nem igénylő, az egészséget nem veszélyeztető, szakemberek által végzett és felügyelt terápiás eljárások nagyon hatékony és tartós eredményt biztosítanak.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL