A hely, ahol a szépség újjászületik!

Személyre szabott anti-aging vitaminfúziós kúrák

Anti-aging vitaminfúziós kúrák: Beauty Elixír; Revital Elixír, Fittnes Elixír, Balance Elixír, Shape Elixír, Másnaposság elimináló Elixír

Beauty Elixír

A bőr – haj-, köröm egészségének támogatása és anti-aging hatás: az öregedés folyamatát nemcsak genetikai tényezők hanem életmódunk (sok stressz, mozgáshiány, helytelen táplálkozás, élvezeti cikkek, alváshiány) és a környezeti hatások (szmog, napfény) is jelentősen befolyásolják. Elsősorban a káros szabadgyökök képződésével járó folyamatok tudják felgyorsítani a folyamatot. : a plusz elektronnal rendelkező molekularészek agresszíven keresnek maguknak párt, mellyel tökéletlenségüket próbálnák leplezni- így reagálnak a szervezet számos anyagával, többek között a DNS-sel is. Bár a szervezetünkben működik egy természetes antioxidáns rendszer, viszont oxidatív stressz esetén- mikor jelentősen felborul az oxidáns-antioxidáns arány- nem minden esetben nyújt kellő védelmet a szervezet számára. Ilyenkor hatékony segítség lehet egy infúziós kúra, mely nemcsak jó kinézetünket, hanem egészségünket is védi. Az antioxidáns hatású vitaminok (C és E vitamin) mellett nagy mennyiségben tartalmaz a kúra gluthationt, magnéziumot, ionokat és alfa- liponsavat is.  A cink, a B3-vitamin, az E-vitamin és a D-vitamin hiánya ugyancsak okozhat hajproblémákat. Ilyenkor szükségesek a  hajgyökértápláló vitaminok és ásványok.

Revital Elixír

Az egészség és a jó közérzet támogatása, méregtelenítés, antioxidáns hatás : a hiányállapot a szervezetben kialakulhat az elégtelen bevitel, a nem megfelelő felszívódás, vagy a megnövekedett igény ( pl.: stresszhelyzet) miatt. Szervezetünkbe bekerülő anyagokat a máj, az emésztőrendszer és a vesék feldolgozzák az anyagcserefolyamatok során: a számunkra hasznosítható anyagokat a sejtek felveszik, az anyagcsere-folyamatok során nem hasznosítható anyagok pedig kiürülnek a szervezetből. Az infúziós kúra során alkalmazott vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok a véráramba jutva azonnal felhasználhatóvá válnak sejtjeink számára optimalizálva ezzel az anyagcsere-folyamatokat, jótékony hatást kifejtve az idegek, az izomzat működésére és a keringési rendszer stabilitására. 

Fittnes Elixír

Az immunrendszer erősítése és a vitalitás fokozása: modern életünkben számos megterhelésnek vagyunk kitéve, folyamatosan ér bennünket stressz, életmódunk nem mindig optimális és jelentős a környezetből érkező terhelésünk. Előfordul, hogy a kimerültebb szervezet erre krónikus fáradtsággal, ellenállóképességének csökkenése miatt a fertőző betegségekkel szembeni csökkent védekezéssel reagál. Speciális vitaminok, ásványi anyagok, cink, antioxidánsok és aminosavak javítják a kondíciót és regenerálják a szervezetet. Nemcsak az erőnlét növelése céljából javasolt , hanem támogatja az immunrendszert és a szellemi fittséget is.

Balance Elixír

Szerveink funkciójának javítása és a hidratáltság helyreállítása: A krónikus szellemi és testi kimerültség gyakran jár együtt diffúz izomfájdalmakkal és feszültséggel. a klasszikus A Myers' koktélt Dr. John Mayer fejlesztette ki az 1970-es években. Intravénásan alkalmazható vitamin- és ásványi koktél, amely nagy mennyiségű C-vitamint,  B vitaminokat és ásványi anyagokat, calciumot, magnéziumot és egyéb antioxidans hatású gyógynövénykivonatot tartalmaz. Nagyon hatékony krónikus fáradtság mérséklésére és az immunrendszer erősítésére, valamint a migrénes és depressziós panaszok enyhítésére.

...hogy a másnap is élvezetes legyen...!! Elixír - Ha hosszú volt az éjszaka

Az őszi időszakban gyakran vitaminhiánnyal küszködünk, a hideg, nyirkos idő pedig kedvez a szervezet ellenálló-képessége csökkenésének. Ilyenkor gyakrabban elkapunk bármilyen vírusos fertőzést. Nagy dózisú vitaminokkal, ásványi anyagokkal fokozhatjuk ellenálló képességünket, hogy könnyebben és gyorsabban lendüljünk ismét formába. Az infúzió segítségével gyorsan feltöltődnek a raktáraink és a tartós sejtvédelem ismét biztosított. Az infúzió B-vitaminokat, nagy dózisban C-vitamint, cinket, ásványi sókat, valamint antioxidánsokat tartalmaz. Akár kúraszerűen, akár alkalomszerűen használva tapasztalhatjuk jótékony hatását ha gyors segítségre van szükségünk, akár a megfázás, akár a másnaposság tünetei enyhítésére.

Shape Elixír

A legjobb formáért. Az állóképesség növelése érdekében, a kondíció javítása céljából, vagy a szervezet regenerálására – akár fizikai, vagy szellemi csúcsteljesítmények előtt vagy után- alkalmazhatunk speciális vitaminokból, antioxidánsokból, magnéziumból, cinkből, alfa liponsavból és izomerő-teljesítményjavító aminosavakból, ásványokból összeállított, speciális infúziót. A kezelések nemcsak a fizikai erőnlétet, hanem a szellemi fittséget és az immunrendszer erejét is fokozzák.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL