A hely, ahol a szépség újjászületik!

Vivace – bőrfiatalító mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás kezelés

Vivace- a bőrminőség javító, bőrfiatalító, bőrfeszesítő, arcfiatalító, hegkezelő mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás kezelés.
Vivace

A műtétmentes, felépülési idő nélküli arcfiatalítás egyik leghatékonyabb és világszerte az egyik legkedveltebb módszere a Vivace frakcionált radiofrekvenciás kezelés, amely egyaránt alkalmas az arc, a nyak, a dekoltázs és a test bőrének megújítására. A RF igen magas frekvenciájú elektromos áram, mely hőt generál a szövetekben a víz és a szövet ionizált molekuláinak elektromos rezgésén keresztül. Minél több a víz és az ionizált molekula a szövetekben, annál nagyobb a hőtermelés.

A rádiofrekvencia által generált hő hatására a kötőszöveti rostok azonnali összehúzódása következik be és optimalizálódnak a keringési viszonyok, melynek következtében a bőr összképe azonnal harmonikusabbá válik. Elindít azonban egy gyulladásos reakciót is, melynek immunológiai változásai fokozzák a kollagén és elasztin termelését , megalapozva a hosszantartó bőrminőség-javulást.

A rádiófrekvenciás minimál-ablatív mikrotűs kezelés a bőr felszíni rétegeit stimulálja, így kiváltva a szervezet természetes sebgyógyulási reakcióját és a szúrások mechanikai ingere hatására fokozódik a kollagéntermelés, melynek révén a bőr feszesebbé, tömörebbé és rugalmasabbá válik.

A minimál-ablatív mikrotűs kezelések esztétikai és bőrgyógyászati alkalmazása széles skálán mozog. A rádiófrekvenciás mikrotűk alkalmazása során minden egyes impulzus leadásakor apró, kontrollált bőrsérülések keletkeznek, melyek aktiválják a sebgyógyulási folyamatot. A szúrások mechanikai energiája fokozza a kollagén és elasztikus rostok termelődését, a bőr anyagcseréjét optimalizálja, élénkíti a keringést és elősegíti a bőr regenerációját. Minden típusú kollagénnek megvan az optimális kontrakciós hőfoka, mely kiváltja a kollagénrostok újrastrukturálását. Ez a hőkontrakció azonnali lifting-hatást és szebb bőrképet eredményez. A stimuláció egy természetes öngyógyító folyamatot indít be, így a kezelés befejezése után is még hónapokig fejti ki hatását.
A behatolási mélység és az energia, valamint a mikrotűk szigetelt, vagy nem szigetelt volta a kezelési céltól, a kezelendő problémától és az elvárt gyógyulási időtől függően változhat. A Vivace frakcionált radiófrekvenciás eljárás javítja a bőr textúráját, enyhíti az aknét, csökkenti a pórusokat, a finom ráncokat, egyenletesíti a bőrfelszínt és az arcon lévő melasmát és a bőrpírt. A bőr felszíni rétegeit újra egészségessé, rugalmassá és ragyogóvá teszi. A bőr tömöttebb tapintású, rugalmasabb, feszesebb, egyenletesebb tónusú lesz. A kezelés eltünteti a bőr apróbb, felszínesebb ráncait is, pórusminimalizáló hatása van. Minden bőrtípus és számos bőrprobléma esetén alkalmazható ez a kollagénindukciós eljárás. Az eljárás teljesen biztonságos, gyakran ismételhető orvos-esztétikai beavatkozás. Általában kúraszerű alkalmazását javasoljuk, illetve a konzultáció során döntünk arról, hogy kombináljuk-e más eljárásokkal.

Milyen esetekben javasolt az alkalmazása

 • hegek és műtéti hegek kezelésére
 • aknés bőrtünetek, mitesszerek esetén
 • mély és felszíni ráncok halványítására
 • striák (terhességi, elhízási csíkok) eltüntetésére
 • cellulit csökkentésére
 • atrófiás hegek kezelésére
 • száraz bőr kezelése
 • megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére az egész testen
 • tág pórusok kezelésére
 • aknék után visszamaradt hegek megszüntetésére
 • bőrfeszesítésre, lifting kezelésre
 • bárányhimlő után visszamaradt hegekre
 • pigmentáció kezelésére
 • hegesedésre
 • öregségi foltokra

Ellenjavallatok

 • sebgyógyulás folyamatát befolyásoló helyi, vagy általános acut, vagy krónikus bőr- és belgyógyászati betegség
 • cisztás acne
 • autoimmun betegség, diabetes
 • elektromos implantátum (pacemaker)
 • fémbeültetés a kezelés helyén
 • nyílt seb a kezelendő területen
 • biológiailag felszívódó implantátumok
 • terhesség, szoptatás
Vivace – bőrfiatalító mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás kezelés

A kezelés menete

A kezelés 1 órát vesz igénybe. A kezelendő felület érzéstelenítése és fertőtlenítése után a bőrrel kontaktusban lévő, arra merőlegesen tartott, meghatározott típusú tűs tippek segítségével meghatározott kezelési metodus szerint végezzük el a beavatkozást. A finom tűk által megnyitott, a kötőszövetbe levezető szúrcsatornákon keresztül a kezelést követően tápláló, hidratáló, regeneráló hatású hatóanyagokat juttatunk a bőrbe rendkívül intenzíven egy különleges ultrahang technológia segítségével, mely a kezelés hatásának fokozásán túl azonnali hidratálást és a bőrnyugtatást biztosít.

Mellékhatások

Megfelelő technika alkalmazásával a mellékhatások esélye minimális. Előfordulhat bőrpír és oedema elsősorban az arc középső területén, illetve a nyakon a beavatkozást követően, mely általában 48 órán belül megszűnik.

Minimális fájdalom kísérheti a beavatkozást. Az apró szúrcsatornák néhány órán keresztül vannak nyitva a kezelést követően, így ezen rövid időszak alatt a sminkelés mellőzését kérjük.

Nyáron is kivitelezhető kezelés, de a fényvédelem a kezelést követően alapvető fontosságú.

Utókezelés

Kezelést követően 2 napig kerülni kell a kifejezett hőhatássál járó tevékenységeket: érdemes mellőzni a gőzfürdőt, szaunát és a megerőltető testedzést.
Bőrünk ápolása során kerüljük az irritáló, pórusokat eltömítő készítményeket, ne használjunk bőrradírt, glikolsavat, retinoidot és halványító készítményt.
Fordítsunk fokozott figyelmet a fényvédelemre!

A kezelés eredményei fantasztikusak: élvezhetjük a fiatalosan sugárzó, ragyogó minőségű, feszes bőr képét. Mindezt műtétmentesen, biztonságosan és a saját vonások megőrzésével tehetjük meg.

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL